Timisoara

AMC, canalul preferat al Americii, difuzează filme emblematice în luna decembrie

AMC, canalul preferat al Americii, difuzează filme emblematice în luna decembrie

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 2 ani si 8 luni
Apartine de
eAdvertising
Vizualizari
345

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

În perioada sărbătorilor, AMC oferă telespectatorilor filme emblematice pentru seri pline de relaxare în fața micului ecran. ”Stories with impact” este sloganul televiziunii AMC luna aceasta, ceea ce înseamnă că vom vedea pe micul ecran o mulțime de povești care au marcat cinematografia, precum: Harry Potter și Piatra Filozofală (pe 20 decembrie), Harry Potter și Camera Secretelor (difuzat pe 28 decembrie), Terminator 3: Supremația roboților (difuzat pe 23 decembrie) și multe altele, în fiecare zi, pe canalul preferat al Americii, AMC.

Marți, pe 22 decembrie, de la ora 22:00, relaxați-vă în fața micului ecran cu un film emblematic marca Quentin Tarantino, ”Kill Bill vol I”. Al patrulea film al lui Quentin Tarantino este epopeea unei femei în căutarea dreptății, prezentată în două părți. În Kill Bill - Vol. 1 personajul principal, interpretat de DAVID CARRADINE, este un personaj sinistru care domină povestea și care a organizat un grup de elită numit Deadly Viper Assassination Squad (sau DiVAS) - Plutonul de Execuție al Viperelor. Continuarea, ”Kill Bill vol II” va fi difuzată pe 29 decembrie, de la ora 22:00.

Probabil cel mai bun film cu un Moș Crăciun rău: ”Moșul cel rău/Bad Santa”, difuzat de AMC în Ajunul Crăciunului, 24.12.2020, de la ora 22:00. Sunt multe povești emoţionante de Crăciun, dar nu fiecare Moş Crăciun are un „Miracol pe Strada 34” în voluminoasa mânecă roșie. O tradiție cinematografică mai mică, dar totuşi semnificativă, este povestea lui Moş Crăciun cel rău, atât în comedii, cât și filme de groază sau în seriale cu episoade dedicate evenimentului. AMC programează probabil cel mai reușit film cu un Moș Crăciun rău - anume filmul în care Billy Bob Thornton îl joacă pe Willie T. Stokes, al cărui spirit de Crăciun vine în formă de alcoolism, jaf, mizantropie și o înclinație pentru activitate sexuală ieşită din tipare.

Pe 26 decembrie, tot în zi de sărbătoare, de la ora 19:45, AMC va difuza încă o comedie plină de savoare: ”Echipa Sfarmă-Tot/The Longest Yard” cu Adam Sandler și Chris Rock. O poveste hazlie a unui fost mijlocaș care încearcă să se descurce în cea mai dificilă situație posibilă. Atunci când fostul jucător NFL, Paul Crewe (Adam Sandler) este trimis la închisoare, directorul îl obligă să transforme un grup pestriț de deținuți într-o echipă de fotbal.

Finalul lui 2020 vine la AMC cu un film care reflectă perfect anul ce tocmai de încheie: ”Scary Movie”/”Comedie de groază”. Pe 31 decembrie, de la ora 22:00, începe distracția! SCARY MOVIE, produsul unei vesele țicneli - trasatură definitorie a fraților Wayans - este o comedie bubuitoare pe tema culturii actuale a adolescenților: ea nu lasă neparodiat niciun film de groază sau de acțiune, nicio comedie cu studenți și sex; nici macăr parodiile nu-i scapă. E ceva...de groază!