Timisoara

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/

Amenajarea unui bar acasă: 6 lucruri de reținut

Amenajarea unui bar acasă: 6 lucruri de reținut

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 9 luni si 2 saptamani
Apartine de
DWF
Vizualizari
429

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Pandemia ne-a ţinut departe, în ultimii ani, de toate distracţiile care presupuneau o ieşire din casă. Și dacă pentru activitatea de zi cei mai mulţi şi-au amenajat biroul acasă, viaţa de noapte a fost mai greu de replicat. O idee ar fi să amenajezi pentru tine, familia ta sau un grup restrâns de prieteni un bar în living. Ai la dispoziție nenumărate variante în funcție de bugetul tău, însă indiferent de soluţia aleasă, câteva accesorii practice nu trebuie să lipsească.

Elementele indispensabile

Când vorbim despre un bar amenajat acasă, nu trebuie să ajungi neapărat la transformarea unei întregi camere. Elementul distinct al fiecărui bar este blatul pe care serveşti băuturile preferate. Îl poţi alege dintr-o varietate de materiale, de la lemn până la piatră naturală. La fel de importante sunt scaunele de bar, aflate dincolo de pupitrul tău de barman.

Biblioteca


Artişti celebri cu rafinate apucături bahice afirmau că ei nu „beau”, ci doar „citesc”. În aceeaşi logică se înscrie şi suportul pentru sticlele cu băuturi, care nu poate fi mai potrivit decât un raft de bibliotecă. Sau mai multe. Amenajează câteva rafturi de bibliotecă pe unul sau doi pereţi dintr-un colţ al casei şi vei avea locul de aprovizionare cu băuturile preferate mereu la îndemână.

Suporturi de pahare

Doar pentru că eşti la tine acasă nu înseamnă că servirea trebuie să întârzie. Din acest motiv, nu doar băuturile, ci şi paharele trebuie să fie tot timpul la îndemână. Poţi alterna rafturile cu sticle cu rafturi de pahare, pe categorii: vin, bere sau tărie. Pe blat poţi instala un suport din lemn pentru paharele de shoturi, băutură fără de care amenajarea barului nu are nici un farmec.

Dozatoare


Cei mai mulți producători de băuturi alcoolice pun la dispoziţia pasionaţilor dozatoare personalizate. În special pentru shoturi, dispozitivul este de-a dreptul salvator de energie. Gândeşte-te de câte ori trebuie să repeţi operaţiunea de desfăcut sticla, turnat, vărsat şi şters (ce risipă!). O simplă apăsare de buton te poate scuti de toată această bătaie de cap. Principiul este valabil şi pentru bere: aprovizionezi tancul şi te bucuri de experienţa dozatorului cu spumă, ca un barman profesionist.

Shaker

Pe măsură ce te experimentezi, vei vrea să încerci băuturi noi. Cu un minim efort de documentare, poţi deveni specialist în prepararea de cocktailuri. Instrumentul perfect pentru acestea este shakerul, care te ajută să agiţi ingredientele pentru un gust de neegalat. Produsele variază de la elementar şi ieftin până la sofisticat, scump şi rafinat. Un suc de lămâie cu vodcă şi sirop, într-un pahar cu marginea crustată de zahăr, se transformă în cel mai bun Lemon Drop pe care oaspeţii tăi l-au consumat vreodată.

Transformă un colţ al camerei

Ideea de bar amenajat în camera de zi are o imagine standard: alegi un colţ pe care îl îmbraci în lemn, cu podium, blat înalt şi rafturi. Poţi alege un model de mobilier de bar deja confecţionat şi livrat ca atare sau poţi inova cu o amenajare în stil propriu. Un accesoriu extrem de util pentru tine, dacă te afli de obicei dincolo de tejghea, este chiuveta, care te scuteşte de nenumărate drumuri până la bucătărie pentru a curăţa paharele.

Distracţia împreună cu prietenii nu trebuie să presupună neapărat o ieşire în oraş. Scapă de aşteptarea ospătarului, de drumurile până la bar, cozi, băuturi vărsate şi taxe de intrare. Tot ce ai de făcut este să amenajezi propriul bar din sufrageria ta şi să te asiguri că este tot timpul bine aprovizionat. Cu fiecare petrecere, vei deveni mai experimentat în prepararea băuturilor, iar casa ta va deveni locul preferat de prieteni şi cunoscuţi pentru o seară memorabilă.

Sursa foto: unsplash.com/photos/qu1zGmSr6Lc

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com