Timisoara

Amicale pe banda rulanta pentru handbaliştii de la Poli

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 9 ani si 5 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
1000

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Seria meciurilor de pregătire, de acasă, pentru handbaliştii de la Politehnica Timişoara începe miercuri, 7 august, şi joi, 8 august, cu două meciuri contra vicecampioanei Serbiei, Vojvodina Novi Sad. Întâlnirile sunt programate, de fiecare dată, la ora 17, la sala “Constantin Jude”, unde violeţii fac şi antrenamentele cu mingea.
Spectatorii timişoreni îi vor putea vedea pe nou-veniţii acestei vacanţe: portarii Stănescu şi Vasiliu, respectiv jucătorii Kaftin, Petkovic, Chikovani, Daninfeld şi Santeiu. Extrema Irimiaş nu va juca din cauza unei rupturi musculare.
Luna august va fi plină de jocuri de pregătire pentru gruparea pregătită de Constantin Ştefan. După întâlnirile cu Vojvodina, urmează sâmbătă, 10 august, o deplasare la Szeged pentru un meci cu Pick (vicecampioana Ungariei). În 14 august e prevăzută revanşa cu Oroshaza, la Sânnicolau Mare. În 22 şi 23 august, ASCH Politehnica va întâlni, la Timişoara, pe Radnicki Kragujevac (locul 11 din Serbia).
În 29, 30 şi 31 august, va fi tradiţionalul turneu “Cupa Politehnica”, care se doreşte a fi o prefaţă la confruntările din campionatul intern; Alb-violeţii vor întâlni Pandurii Tg Jiu, Potaissa Turda şi HC Odorhei.