Timisoara

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/

Amulette

Amulette

Detalii

Adresa
Timisoara, Strada Rascoala din 1907, nr. 9
Telefon
0724044396, 0724044375
Categorie
Publicitate
Modificat
acum 2 ani si 7 luni
Vizualizari
5017

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Amulette Timisoara

Inca de la infiintare ne-am propus sa oferim servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor clientilor nostri. Cu o traditie de peste 20 ani in industria de semnalistica din Romania, compania Amulette a evoluat si s-a dezvoltat, punand totodata bazele industriei publicitare autohtone.

Va intalniti cu noi zi de zi, pretutindeni, prin sutele de reclame pe care le-am instalat cu succes in Romania. Echipa noastra formata din profesionisti cu o vasta experienta in domeniul productiei publicitare va ofera servicii si produse inovative, atent studiate, pentru a va oferi impactul maxim: semnalistica corporate & retail, productia de displayuri POSM, amenajari si standuri pentru expozitii, printuri de mari dimensiuni si proiecte speciale dezvoltate impreuna cu dumneavoastra, clientii nostri.

Orar

Luni - Vineri: 9:00 - 17:00

Anunt Gold eAdvertising

eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.