Timisoara

Anatol Basarab - Relatia de cuplu si comunicarea eficienta

Detalii eveniment

Telefon
0742026535
Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 3 luni si 11 ore
Vizualizari
3397

Reprezentari

DataOraLocatie
Luni 20 aprilie 2015 - Vineri 24 aprilie 2015

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

De ce suntem singuri sau de ce suntem „singuri” in relatia actuala?
Cum cucerim si cum pastram un partener?
Cum sustinem o relatie sanatoasa?
Iubesti sau esti indragostit?
Care este secretul unei relatii de cuplu fericite?
Care sunt cele mai importante elemente ale unei relatii si cum mentinem nivelul de fericire?
Cum este afectat cuplul de relatiile celor doi cu lumea exterioara?
Care sunt factorii care aduc nefericirea in cuplu si in familie?
De ce nu mai stim comunica? Ce spunem si ceea ce transmitem pot fi lucruri complet diferite.
De ce sunt femeile si barbatii atat de diferiti si cum poate fi aplanata „lupta” zilnica din casa.
Cum stim daca facem alegerea corecta in ceea ce priveste partenerul de viata?
Care este adevarata taina feminina si de ce femeile au uitat puterea ce o detin?
In ce consta puterea feminina si farmecul feminin?
De ce gelozia omoara relatia? Care sunt implicatiile negative
Acestea sunt doar cateva intrebari care cu siguranta va framanta din ce in ce mai mult pe multi dintre voi.

Toate problemele de relationare se produc din cauza ca barbatul nu intelege natura femeii si femeia nu intelege natura barbatului.

In forma ideala, femeia, atunci cand ofera este de fapt o femeie care primeste iar barbatul atunci cand primeste, reprezinta de fapt un barbat care ofera.

Fiecare femeie ar trebui sa stie ca ea poate dobandi de la barbatul ei orice isi doreste, chiar daca va dori ceva doar cu gandul, de aceea femeia trebuie sa fie atenta la gandurile sale si sa-si formuleze corect dorintele . Femeia care doreste chiar si numai in gandurile sale sa obtina casatoria cu un barbat, ea o va obtine, dar va obtine doar casatoria si atat. Dupa ce se va casatori, barbatul in mintea ei isi va pierde sensul si nu va mai intelege ce cauta acesta in viata ei .

Barbatul primeste, daca femeia este pregatita sa ofere. Doar in aceste conditii este pregatita sa inceapa viata in comun a celor doi, insa acest adevar al vietii in majoritatea absoluta a cazurilor nu se constientizeaza de catre propria constiinta, deoarece barbatul este facut ca un creator al lumii fizice.

Femeia creaza lumea nevazuta si prin asta determina lumea vazuta. In conformitate cu lumea nevazuta, creata de femeie, barbatul intruchipeaza, creaza lumea vazuta. Lumea de astazi este asa cum au determinat-o femeile sa fie in gandurile si dorintele lor.

Viitorul isi are lacasul in inima femeilor si in creierul barbatilor. Sentimentul ca unele au nevoie de altele este datator de viata. Atractia dintre inima si creier, genereaza, intruchipeaza, da nastere lumilor.

„Inainte, cu foarte multi ani in urma, oamenii se ocupau mult mai mult de ei. Cea mai importanta persoana de pe fata pamantului sunt eu. Daca eu nu ma pun bine cu acea persoana din mine care se numeste Eu, atunci lucrurile incep sa mearga foarte, foarte rau. A nu te intelege cu tine, a nu te accepta intocmai asa cum esti, a te dori altfel… asta creeaza nefericiri cumplite. Oamenii isi doresc deseori lucruri irealizabile, in sensul ca lor le lipsesc instrumentele necesare pentru a dobandi anumite lucruri. Daca vrei sa pornesti la lupta, dobandeste-ti mai intai armele, si-apoi lupta!” Anatol Basarab

Ne vom intalni timp de 5 zile consecutiv, de luni pana vineri, timp de 4 ore zilnic de la orele 18.00 la 22.00 si Anatol Basarab iti va inmana armele de care ai nevoie pentru a atrage iubirea si fericirea in viata ta !