Timisoara

Andreea Marin si Caravana Pretuieste Viata ajung la Timisoara

Detalii eveniment

Social links
Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 3 saptamani si 1 zi
Vizualizari
1472

Reprezentari

DataOraLocatie
Luni 12 mai 201418.00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

ACADEMIA MAMICILOR DIN TIMISOARA (proiect derulat in cadrul Departamentului de Asistenta Sociala, Universitatea de Vest din Timisoara) va invita la un eveniment adresat in special mamicilor, dar nu numai.

"Caravana Pretuieste Viata" by Andreea Marin pornește către 14 orașe din toate zonele țării, inclusiv in Timisoara!

"Dacă vreți să știți când și unde ajungem, ce bucurii vă așteaptă, care sunt premiile pe care le puteți câștiga chiar din acest moment fie jucându-vă cu noi online, fie direct la evenimentul din orașul vostru și mai ales dacă vreți să vă înscrieți online, pentru că locurile sunt limitate, chiar dacă am închiriat săli mari în orașele voastre, nu mai pierdeți timpul!

Intrați pe numită Caravana Prețuiește viața și astfel intrați în aplicația complexă care vă permite să aflați informațiile necesare și să vă distrați cu noi în același timp, având o miză frumoasă!

Și încă ceva: dați share să afle cât mai mulți oameni dragi vouă de această oportunitate! Am pus mult suflet să ducem tradiția Școala Mamelor mai departe. De această dată, vin la voi acasă cu un mesaj în care cred cu tărie: Prețuiește viața! Pe curand!” – Andreea Marin

În Timisoara, evenimentul se va desfășura luni, 12 mai, ora 18, la Universitatea de Vest din Timisoara, Bdul V. Parvan, nr. 4, sala AULA MAGNA (etajul 1).

Tema principală a evenimentului va fi PREȚUIEȘTE VIAȚA și va fi moderată de Andreea MARIN cu participarea altor specialiști pe anumite subiecte: sănătate, frumusețe, puericultură, psihologie.