Timisoara

Andreea Raicu lanseaza „Descopera-te”

Andreea Raicu lanseaza „Descopera-te”

Detalii lansare de carte

Social links
Categorie
Lansari de carte
Modificat
acum 1 luna si 1 saptamana
Vizualizari
495

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 12 decembrie 201818:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare lansare de carte

Curtea Veche Publishing și Andreea Raicu lansează cartea „Descoperă-te” pentru publicul din Timișoara, la Cărturești Mercy, în data de 12 decembrie, de la ora 18:30.

„Descoperă-te” vine ca un îndemn pentru femeile care simt nevoia de liniște și echilibru. Acest volum este rezultatul a numeroase trăiri pe care autoarea a învățat să le gestioneze și să ajungă să aibă o liniște interioară aparte.

„Descoperă-te” este mai mult decât o carte. Este un cumul de bune practici pentru orice femeie modernă care încearcă să-și găsească un traseu fericit într-o lume cosmopolită. Lansarea cărții apărute la Curtea Veche Publishing este marcată și printr-un turneu național de evenimente dedicate la Iași, Cluj, Timișoara și Constanța.

Împlinirea nu stă în relația cu cântarul, frumusețea autentică nu își dă întâlnire cu bisturiul, iar micile lucruri pe care oamenii le consideră defecte fizice au mai mult farmec decât perfecțiunea construită ca un castel din farduri, fond de ten și pudră. Este mărturisirea uneia dintre cele mai stilate femei din România, care a dat lupta încrâncenată pentru imaginea fără cusur de pe ecrane și din revistele glossy pe bucuria neprețuită de a fi ea însăși, în echilibru cu propriul corp și spirit. Ia-o de mână pe Andreea Raicu, așa cum ai face cu o prietenă dragă și răspunde chemării ei de a savura cu nesaț călătoria către ce vrei să devii, cu mult mai de preț decât goana cea de toate zilele spre închipuita fericire.

“E important să învățăm să ne găsim liniștea interioară, să ne oprim și să vedem ce este înăuntrul nostru, să ne întrebăm ce ne place, ce ne dorim, ce ne face fericiți.” este mesajul Andreei Raicu pentru cititorii săi. “Descoperă-te” vine cu sfaturi și rețete practicate de autoare pe trei paliere extrem de importante în viața oricărei femei: sănătate, frumusețe și dezvoltare personală. Conținutul cărții se dovedește extrem de util, mai ales în ceea ce privește stilul de viață, fiind presărat cu idei practice despre gătit, îngrijire și întreținere corporală, terapii și valori personale.

Filtre lansare de carte

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta