Timisoara

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/

Andrei Ciobanu - stand-up comedy si lansare de carte

Andrei Ciobanu - stand-up comedy si lansare de carte

Detalii lansare de carte

Categorie
Lansari de carte
Modificat
acum 9 ani si 3 luni
Vizualizari
1764

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 7 martie 201521:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare lansare de carte

Povestea citită de peste 1 milion oameni, "Suge-o, Ramona", ajunge Timisoara. Club NO NAME va fi gazda lansării oficiale a cărţii lui Andrei Ciobanu, într-un show inedit de stand-up comedy, urmat de sesiune de autografe, posibilitatea de achiziţiona cartea şi discuţii cu fanii, sambata, 7 Martie, de la ora 21.00.
Andrei Ciobanu este unul dintre comedianţii români de valoare ai zonei Moldovei, este realizatorul matinalului de la Kiss FM, membru al grupului „Sector 7”, care ne-au explicat cum stă treaba cu „Mă-ta are cratimă” şi „Şcoala vieţii” şi creatorul campaniei „Cine-s Sergiu şi Andrei”, care a avut peste 6 milioane de vizualizări.
„Suge-o, Ramona!” este povestea unei deveniri, o confesiune onestă despre maturizare sexuală şi morală, despre trecerea de la adolescenţă la maturitate.
Cu toţii ne amintim de prima iubire adolescentină, care vine la pachet cu suferinţă, trădare, fluturi în stomac, scenarii fanteziste. La prima iubire lumea se prăbuşeşte şi renaşte la fiecare atingere, la fiecare dialog, în fiecare zi. Prins între pasiunea pentru Ramona şi dorinţa de a se răzbuna pentru indiferenţa ei, Andrei trăieşte câteva aventuri extrem de incitante şi se transformă din timidul îndrăgostit într-un Casanova modern.
Citeşte o parte din povestea „Suge-o, Ramona!” pe www.sugeoramona.ro!

CLUB NO NAME
SAMBATA, 7 MARTIE, ORA 21.00
Info & rezervari: 0726.688.658
Pret bilet: 25 RON

Filtre lansare de carte

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro