Timisoara

Angajam medic specialist sau primar psihiatru Client Platina

Detalii

Telefon
0744799874, 074151498
Web
https://dr.aljobory-medicalcenter.ro
Social links
Categorie
Tratamente / Operatii
Modificat
acum 3 saptamani si 6 zile
Apartine de
Medical Center Dr. Aljobory
Vizualizari
287

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Angajam medic specialist sau primar psihiatru in Timisoara


La Centrul Medical Dr. Aljobory din Timișoara, misiunea noastră este să oferim pacienților noștri servicii medicale de calitate printr-un diagnostic și tratament atent, exact atunci când este nevoie. Echipa noastră se străduiește să ofere îngrijire plină de compasiune pentru a satisface nevoile de sănătate mintală ale pacienților noștri, cu accent pe bunăstarea pe termen lung. Centrul nostru este situat în Timişoara.

Angajam un medic specialist sau primar psihiatru care dorește să lucreze in contract de colaborare cu CNAS. Desfășurarea activității se va face pe baza unui contract de colaborarea de prestari servicii medicale. Avem oportunitatea de a atrage un număr semnificativ de pacienți, datorită gamei noastre vaste de specialități medicale.

Clinica noastră oferă servicii în diverse domenii medicale, ceea ce ne permite să ajungem la un segment diversificat de pacienți. Acest lucru ar putea oferi medicului psihiatru un flux constant de pacienți și oportunitatea de a-și extinde practica în cadrul unei structuri de servicii medicale complexe. Ne-ar bucura să discutăm cum această dinamică ar putea influența colaborarea cu dvs. și să găsim modalități de a valorifica această oportunitate împreună.
Cerințe:
- Experiență minimă in specialitate;
- Empatie si orientare către pacient;
- Integritate morala si profesionalism;
- Experiență de lucru cu o echipă interdisciplinară pentru a oferi servicii complete de îngrijire a sănătății mintale.

Detalii si informatii la 0744799874, 074151498