Timisoara

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com

Anul acesta, fii şi tu Mos Craciun!

Detalii stire

Categorie
Stiri social
Modificat
acum 6 ani si 6 luni
Vizualizari
626

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Anul acesta, fii şi tu Moș Crăciun!”

Facultatea Management în Producție și Transporturi din cadrul Universității Politehnica Timișoara organizează cea de-a doua ediție a acțiunii caritabile „Anul acesta, fii şi tu Moș Crăciun!”, tema de acum fiind „Educația în mediul rural". Acțiunea din acest an este gândită sub forma unei caravane a Facultății de Management în Producție și Transporturi (Caravana MPT), care va colinda pe la școlile și grădinițele județului Caraș-Severin.
În perioada campaniei, Caravana MPT se va deplasa în satele selectate și va dona, pe de o parte, lucruri necesare activității didactice pentru grădinițe (care le lipsesc cu desăvârșire), iar pe de altă parte va realiza cursuri interactive pe tematica „Protejarea mediului" și „Educaţia în reușita profesională" pentru elevii din clasele V-VIII.
Cei care doresc să facă donații pentru buna reușită a campaniei (bani, rechizite, articole pentru grădinițe și altele) o pot face în holul Facultăţii de Management în Producţie şi Transporturi până în data de 18 decembrie 2018.
Această campanie este susținută de: prof.ing.dr.ec. Marian Mocan, conf.dr.ing.ec. Matei Tămășilă, conf.dr.ing. Ilie Tăucean, șef lucr.dr.ing. Larisa Ivașcu și masteranzii Facultății de Management în Producție și Transporturi.

Gratuit O nouă aplicație ortodoxă gratuită: Lumea ortodoxiei

Aplicația conține: calendar ortodox 2019-2030, biserici / mănăstiri din România, biblia ortodoxă, bibliotecă ortodoxă (acatiste, tropare, viețile sfinților, proloage, predici, tâlcuiri, filocalia etc.)