Timisoara

Apa ionizata - beneficii ale cumpararii ionizatorului Aquarion 9p

Detalii

Categorie
Stil de viata
Modificat
acum 2 saptamani si 1 zi
Vizualizari
156

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Ionizarea înseamnă pur și simplu ca se câștiga sau se pierde un electron prin electoliza. Electroliza apei reprezintă descompunerea apei în gazele oxigen și hidrogen ca urmare a trecerii unui curent electric prin apă.

Apa prin procesul de electoliza cu un ionizator devine fie alcalină, fie acidă, ceea ce înseamnă că pH-ul a crescut in cazul apei alcaline sau a scazut in cazul apei acide. Apa alcalină este plină de ioni de hidroxil. Aceasta este cea mai buna apa pe care o bem si are multe beneficii pentru sănătate asa cum vom afla in continuare. Apa acidă este plină de ioni de hidrogen. Aceasta este apă pe care o aplicăm numai în exteriorul corpului nostru. Este, de asemenea, excelenta pentru creșterea plantelor.

Cum produce ionizatorul de apă apa ionizată?

O sursă de energie electrică de curent continuu este conectată la doi electrozi, sau două plăci (de obicei realizate dintr-un metal inert, cum ar fi de platină, oțel inoxidabil sau iridiu), care sunt plasate în apă. Hidrogenul va apărea la catod (caz în care electronii sunt în apă), iar oxigenul va apărea la anod. Apa intra peste electrozii pozitivi și negative si acesti electozi ionizează apa. Este apoi separata în apă alcalină și acidă. Aceasta se realizează prin impartirea apei asa acum că a fost „încărcată” în ioni pozitivi și negativi.

De ce ar trebui să beau apă ionizată?

- Există trei avantaje principale pentru apa ionizată.

În primul rând, este un puternic antioxidant. Oamenii cheltuiesc mii de lei pe lună cumpărând antioxidanți deoarece sunt anti-boli, anti-îmbătrânire, anti-cancer, prin care se realizează neutralizarea radicalilor liberi. Deteriorarea radicalilor liberi face să îmbătrânim și provocă boli. Deoarece apa ionizată este un antioxidant lichid, este ușor absorbită în organism, ceea ce o face mult mai eficientă și este un antioxidant puternic.

Odată ce antioxidantul ionizat sub formă de Ioni Hidroxilici (molecule de oxigen cu un electron în plus) își donează electronii suplimentari către radicalii liberi (molecula de oxigen care ii lipsește unui electron), rămâne cu mai mult oxigen. Apa ionizată oferă energie oferind corpului mai mult oxigen! Acesta este unul dintre cele mai incredibile aspecte ale apei ionizate!

În al doilea rând, apa ionizată echilibrează pH-ul corpului, deoarece este foarte alcalina. Dieta noastră este adesea extrem de acidă. Băuturile răcoritoare, mâncărurile fast-food și alimentele procesate depun deșeuri acide în corpul nostru, care se acumulează în timp și creează un mediu ideal pentru prosperarea bolilor de tot felul. Orice pacient cu cancer, are într-o oarecare măsură un corp acid. Acest lucru este, desigur, adevărat chiar și la copii.

Consumatorii cronici de băuturi răcoritoare, cum sunt copiii, se pun în pericol, permițând corpului să acumuleze deșeuri acide. Mulți ajung la boli grave la o vârstă fragedă. Menținerea unui pH alcalin (6.9-7.2) ne ajută să menținem un mediu în corpul nostru care NU este favorabil bolii. Poate dura ani în funcție de cât de acid este corpul, dar apa ionizată, datorită proprietăților sale alcaline, va curăța deșeurile acide din corp.
Apa ionizată este menită să funcționeze ca o măsură preventive; cu toate acestea, dacă sunteți bolnav de orice boală, vă ajută întotdeauna să va echilibrati ph-ul si rămâneți alcalin.

În al treilea rând, apa ionizată are o dimensiune de cluster moleculară diferită. Conține doar cinci până la șase molecule de apă în loc de zece până la treisprezece pe care le au clusterele de molecule de apă convenționala. Apa ionizata a schimbat apa conventionala(obisnuita ) de la o formă neregulată, care este de 10-13 molecule, la o formă regulată pentagonala sau hexagonală, care are jumătate din mărime. Această apă mai mică sau „redusă” este mult mai hidratantă decât apa convențională. Există două consecințe ale acestui lucru. În primul rând, apa ionizată este mult mai hidratantă decât apa convențională și, în al doilea rând, este extrem de detoxifiantă deoarece patrunde mai mult in tesuturi.

Proprietățile de detoxifiere ale apei ionizate sunt puternice. Pur și simplu nu pot fi ignorate. Un ionizator de apă are niveluri diferite de intensitate, deoarece persoana obișnuită nu poate începe să bea apă puternic ionizată dintr-o data. Acest lucru este valabil mai ales pentru persoanele în vârstă, care trebuie să înceapă la cel mai scăzut nivel(nivelul 1) și să avanseze încet. Persoanele care și-au petrecut o viață acumulând deșeuri acide în corpul lor vor avea dureri de cap și diaree dacă vor bea la un nivel mare apa alcalina de la inceput.

Ce gust are apa ionizată în comparație cu apa convențională?

- O remarcă obișnuită cu privire la gustul apei ionizate este că are un gust mai fin decât apa convențională. Acest lucru se datorează dimensiunii și formei clusterului de molecule. Deoarece are o formă mică și regulată, se simte soft. De asemenea, nu te umple și nu te umflă așa cum poate face apa convențională dacă bei mai mult.

Cât timp apa ionizată isi mentine proprietatile?

- Antioxidantul (ionii hidroxil) va dura aproximativ 18-24 de ore. PH-ul mai mare (cu proprietăți alcaline) va dura aproximativ 7-10 zile. Dimensiunea mai mică a clusterului de molecule va dura aproximativ 1-2 luni. Apa ionizată are efecte negative? - Absolut niciunul, atâta timp cât este utilizata în mod corespunzător. Doar apa alcalină trebuie consumată. Singura regula de care trebuie sa tineti cont: NU BEȚI NICIODATĂ APA ACIDĂ. N-au fost niciodată efecte negative din apa ionizată, fie alcalină, fie acidă, atâta timp cât este utilizată corespunzător.

Cine ar trebui să bea?

- Oricine toată lumea, tineri și bătrâni, oameni sau animale.

Cum ar trebui să încep să o beau?


- Începeți încet de la nivelul unu, beți 1-3 pahare pe zi. Dacă apa este in acord cu dvs., creșteți cantitatea pe care o beți și nivelul de intensitate a ionizării(de obicei 7-10 zile). Cu cât este mai mare nivelul, cu atât mai bine, dar trebuie timp pentru ajunge la nivelurile superioare. Antioxidantul este cel mai puternic la nivel ridicat. Desigur, veți experimenta mai multă energie la nivelurile superioare, dar cu cât este mai proaspătă apa ionizată, cu atât aceste proprietăți sunt mai puternice. Detoxifierea este PUTERNICĂ și inconfundabilă.

Cum actioneaza apa ionizată pentru sportivii?

- Într-un mod extrem de pozitiv, așa cum v-ați putea aștepta. Nivelurile de oxigen din sânge vor crește in cantități diferite, odata cu utilizarea regulată a apei ionizate puternice. Acest lucru mărește rezistența si anduranta și asigură mușchilor țesutului și organelor cantități mari de oxigen de care organismul uman este adesea lipsit, chiar și la sportivii care folosesc diete inadecvate. Dacă sporturile profesionale și de amatorii ar descoperi vreodată acest lucru, în cele din urmă ar deveni unul dintre cele mai consacrate beneficii pentru sportivii de pretutindeni.

De ce ar trebui să cumpăr un ionizator de apă?

- Beneficiile pentru sănătate ale apei ionizate sunt numeroase, după cum s-a menționat mai sus. Nu numai că beneficiați de consumul de apă alcalină ionizată, dar aveți si apă acidă la îndemână 24 din 24 ore pe zi, merită prețul. Odată ce ați început să îl utilizați și să profitați de proprietățile sale incredibile, veți ști că ați luat decizia corectă de a cumpăra unul.

Din ce sunt compuși electrozii ionizatorului de apa?

- Electrozii sunt din titan, un metal foarte dur si acoperit (nu galvanizat) cu platină, un metal foarte conductiv. Toate ionizatoarele de apă fabricate în prezent utilizează aceste două materiale pentru electrozii lor. Au existat afirmații că electrozii de platină pură cum ar fii din aparatul Kangen sunt mai buni, dar această afirmație este evident falsă, deoarece acest lucru nu ar îmbunătăți deloc performanța și este mai prohibitiv din punct de vedere al costurilor.

Este periculos să bei apă ionizată la nivel ph>10?


- NU este periculos să se bea la acest nivel dar pot aparea diverse simptome cum ar fi stomac deranjat. Apa ionizată ar trebui consumată în mod ideal între pH 9,5 și 10,0.

Există avantaje ale consumului de apă ionizată cu pH>10 și ORP foarte scazut?


– Nu este necesar să beți apă ionizată la un nivel>10, vă va face rău. In cazul acesta, veți bea un lichid care are o sarcină negativă extrem de scăzută sau ORP (potențial de reducere a oxidării) undeva în vecinătatea -300 până la -500 Mv, în funcție de sursa de apă. Rețineți că apa potabilă cu un pH atât de ridicat poate provoca stomac deranjat.

Care este garanția pentru fiecare aparat ionizator?

- Piesele și mentenanta sunt garantate trei ani, direct prin firma Calivita Romania. Aparatul poate fi trimis înapoi direct la Calivita pentru orice reparații.

Ionizatorul poate fi folosit si în alte scopuri?

- Da, poate fi folosit în dializa renală, deoarece elimină totul din sânge la un nivel foarte fin.

Principalele motive pentru a bea apă alcalină ionizată


1. Antioxidant puternic - inversează procesul de îmbătrânire. Apa alcalină ionizată are o abundență de electroni și o sarcină negativă numită potențial de reducere a oxidării (ORP). Electronii sunt eliminatori de radicali liberi și un ORP negativ reduce oxidarea corpului, ceea ce încetinește procesul de îmbătrânire. ORP este cel mai important termen pe care îl putem învăța în ceea ce privește sănătatea, deoarece tot ceea ce punem în organism, fie crește, fie scade oxidarea în organism. Prin urmare, tot ceea ce consumăm inversează sau accelerează procesul de îmbătrânire.

2. Echilibrează pH-ul corpului Apa alcalină ionizată are un pH de 9,5 - 10 care ajută la aducerea pH-ului corpului la neutru (7,0) acolo unde ar trebui să fie.

3. Hidrateaza intr-n mod superior Apa alcalină ionizată are grupuri de molecule de apă foarte mici, care sunt capabile să hidrateze țesutul corpului și celulele sale mult mai eficient decât apa care nu a fost ionizată.

4. Detoxifiant puternic Pe măsură ce grupurile mici de molecule de apă hidratează țesutul și le umple cu apă, împing toate lucrurile care nu aparțin țesutului, care sunt denumite în mod obișnuit toxine.

5. Îmbunătățește absorbția mineralelor Mineralele care au fost ionizate au electroni suplimentari care le fac să fie mai bine absorbite de corp.

6. Oferă organismului oxigen Odată ce ionii hidroxil (molecula de oxigen cu un electron în plus) și-au donat electronii către radicalii liberi, ceea ce a rămas este o mulțime de oxigen dizolvat, care este disponibil pentru a fi folosit de corp. Oxigenul este unul dintre cei mai importanți nutrienți ai organismului implicat in principalele functii si fara el n-ar exita viata.

7. Oferă multă energie! Oxigenul suplimentar pe care îl furnizează corpului se traduce prin mai multă vigilență mentală și mai multă energie.

8. Ajută la prevenirea bolilor Când ne hidratăm, alcalinizăm și dezintoxicăm cu apă alcalină ionizată corpul nostru se află într-o poziție mult mai bună pentru a se vindeca. Apa ionizată este utilizată cel mai bine ca măsură preventivă de sănătate, deși proprietățile sale curative sunt numeroase.

De ce sa cumpar un ionizatorul de apă Aquarion 9p?

- Ionizatorul de apă Aquarion 9p este cel mai recent ionizator de apă fabricat sub patentul firmei Calivita International. Seria Aquarion 9p se ridică deasupra restului aparatelor folosind cea mai modernă tehnologie cu un design modern, unic oricăruia dintre ionizatoarele existente pe piata. Linia Aquarion 9p are un stil elegant și intuitiv, usor de folosit pentru oricine pentru a se potrivi stilului de viață modern și bucătăriei de astăzi.

Seria noua folosește cea mai recentă și mai avansată tehnologie de ionizare. Ionizatorul de apă Aquarion 9p oferă un port încorporat pentru capacități de ionizare mai puternice. Această caracteristică permite un pH mai ridicat, ORP negativ (potențial de reducere a oxidării) și apă acidă mai puternică.

Camera de electrozi este alcătuită din electrozi din titan acoperiți cu platină, cu un strat patentat, care sporește eficiența ionizării prin rezistența la depunerile de minerale. Camera electrodului este special concepută pentru a scurge tot excesul de apă din camera de electroliză între utilizări. Acest lucru oferă electrozilor o longevitate de cel puțin 15 - 20 de ani. Titanul este acoperit cu platină pentru o conductivitate excelentă, dar durabilă. Combinația de drenaj eficient, acoperire îmbunătățita și structura interioară revizuită permite ca Aquarion 9p să funcționeze timp de 100 de ore continuu.

Aparatul este dotat cu un sistem performant şi brevetat DARC de autocurăţare. După fiecare utilizare a aparatului este iniţiat un ciclu de curăţare automat. Display-ul are un indicator care afişează în timp real durata de viaţă a filtrului si astfel permite notificarea utilizatorului în momentul în care filtrul trebuie înlocuit.

Contine filtru BioStone de 0,01 microni cu carbon activat de argint bacteriostatic, filtru din fibră, care este un filtru ultrafiltrare. Gradul de filtrare foarte bun (ultrafiltrare) şi proprietatea bacteriostatică a argintului determină eliminarea din apă a sedimentelor, a clorului şi a microorganismelor patogene, împiedicând totodată şi dezvoltarea acestora pe suprafaţa filtrului. Avantajul major este ca aceste filtre păstrează în apă toate mineralele necesare organismului uman. Se obţine o apă microbiologic pură, bogată în minerale cu gust curat.

Este o soluţie sustenabilă şi fiabilă, care îţi permite să economiseşti bani. Nu trebuie să mai cumperi niciodată apă îmbuteliată. Ionizatoarele de apă Aquarion 9p au o dimensiune medie, ceea ce ajută la ocuparea mai puțin spațiu (in bucatarie) și oferă o portabilitate mai ușoară.

Mărturii ale utilizatorilor care folosesc ionizatoarele Aquarion și beau apă ionizata- În România există de mai bine de 20 ani, mii de utilizatori care folosesc ionizatoarele Aquarion si care și-au transformat viața îmbunătățind starea de sănătate de când au achiziționat dispozitivul Aquarion.

O parte din aceștia au dorit să împărtășească din experiențele pe care ei le-au avut cu ionizatoarele de apă Aquarion și schimbările prin care au trecut pentru a permite și altor oameni să-și facă o idee completă și corectă, a apei ionizate.

Beatrice I.:
“Buna! De cand beau apa de la acest aparat ma simt mai bine si parca si tranzitul s-a normalizat. Inainte stiam cat de important este sa beau multa apa dar oricat am incercat nu pute-am sa beau decat 1 litru, pentru daca beam mai mult ma balonam... Acum beau cu usurinta 2 litri de apa si nu mai ma balonez si ma simt f. bine... Cea mai buna investitie...Nu regret Este pentru sanatate”

Ovidiu D.:
“Buna ziua, dupa ce am baut apa de 2 saptamani cred ca sunt mai hidratat deoarece pot se beau mai multa apa fara sa ma mai balonez asa cum o faceam mai inainte. Am simtit efectul inca din prima zi.. Nu mai sunt asa de obosit si parca am chef de viata, pentru ca m-am schimbat radical..Bine, sunt atent de ceva timp si la ce mananc si fac efort sa nu mai mananc fast food.. Recomand acest aparat pt ca ma simt mai in putere. 5*”

Mircea R.:
“Scriu aici pentru ca sunt foarte frustat nu pe oamenii care nu-si dau seama de importanta calitatii apei ci pe cei care ne dau apa fie clorurata fie florurata de la chiveta fie in peturi de plastic foarte toxice. Apa ionizata este utilizata cel mai bine ca masură preventiva de sanatate, desi proprietatile sale pot fi utile si in boala. Numai apa este cel mai mare aliat al corpului pentru vindecare, mai bine decât orice ar putea face un medic pentru asta. Apa ionizata are de multe ori beneficii pentru sanatate. Cu toate acestea, corpul și numai corpul este capabil să se vindece de orice boală. Tot ce putem face este sa ii oferim apa si hrana potrivita, astfel incat să ne poată oferi sanatate. Apa ionizată ar trebui sa fie cu siguranta primul lucru pe care sa il oferim organismului pentru sanatate. Va doresc sanatate si aveti grija ce apa consumati!”

Cosmin T.:
‘’Buna ziua, am cumparat asta iarna aparatul si vreau sa spun si eu ceva care m-a frapat in sensul bun. Era pe timpul virozelor si gripei ce sa mai spun ca era sezonul de COVID. Chiar cand l-am cumparat simtiam ca sunt slabit si aveam frisoane. Nu stiu ce fost dar de când am început să beau apă ionizată raceala și gripa au dispărut complet . Dacă simt că apare o răceală sau o durere în gât, constat că consumul a câteva pahare suplimentare de apă ionizată o indeparteza. Acum dupa cateva luni de consum regulat datorita hidratari si alcalinizari ma simt cu energie si simt ca sistemul meu imunitar este mult mai bun ca inainte cand raceam aproape saptamanal pe periada rece. Si spun asta ca sa afle si altii care sunt adeptii unui tratament naturist asa cum sunt eu. Poate este de ajutor celor care cauta solutii naturale.”

Lucian G.:
“Am 56 de ani si dupa ce am consumat apa de la aquarion de 4 luni nu ma dor articulatiile. Am mai multa energie, gandesc mai clar,cred datorita apei care este oxigenata ma simt mai usor cred datorita detoxifierii.”