Timisoara

Aparate ortodontice pentru adulti

Dentcof - Aparate Ortodontice Invizibile

Detalii

Categorie
Tratamente / Operatii
Modificat
acum 3 saptamani si 2 zile
Apartine de
Clinica stomatologica Dentcof
Vizualizari
1626

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Aparate Ortodontice Invizibile

Ideea de a purta aparat ortodontic poate fi mai putin placuta, dar cu aparatele ortodontice invizible acest stres este eliminate si confortul sporit.
Desi problemele ortodontice ar trebui rezolvate in copilarie, exista foarte multi adulti care au nevoie de aparat dentar. Din fericire, exista optiuni estetice pentru rezolvare acestor probleme.
Variantele de aparat ortodontic invizibil constau in aparat ortodontic cu brackets aplicati pe suprafata linguala a dintilor sau aparat ortodontic alignere transparente. Ambele variante sunt personalizate, in functie de nevoile fiecarui pacient.

Aparatul ortodontic lingual este foarte eficient si a evoluat mult in ultimi ani, brackets-ii sunt mult mai mici, mai plati, iar confortul pacientului a crescut in mod considerabil, acesta tolerand mult mai bine tratamentul. Iar datorita pozitiei ascune a brackets-ilor, aparatul este invizibil.

Alignerele transparente sunt o alta altenrnativa invizibila care este usor de folosit, care poate indeparta in cazul unor evenimente speciale si care permite curatarea dintilor cu usurinta. Tratamentul este compus din mai multe seturi de alignere, in functie de dificultatea fiecarui caz.

Prin intermediul tratamentului ortodontic se pot evita nenumarate probleme dentare, astfel ca acest tratament este indicat pacientilor cu probleme ortodontice indiferent de varsta, oferind cele mai bune rezultate atat la copii, cat si la adulti.

Click aici pentru a vizualiza cazuri tratate folosind acest concept.

Despre Dentcof

Clinica stomatologică cu servicii complete, specializata pe reabilitări estetice complexe şi implanturi dentare. Peste 20 de ani de traditie in rezultate clinice si referinte de exceptie.

Clinica Stomatologica Dentcof

  • Str. Simion Bărnuțiu nr. 62, et. 2 și 5
  • office@dentcof.ro
  • 0256219197
  • www.dentcof.ro

Filtre

Tip: Tratamente