Timisoara

Aparatură modernă pentru saloanele de înfrumusețare!

Aparatură modernă pentru saloanele de înfrumusețare!

Detalii stiri

Categorie
Stiri infrumusetare
Modificat
acum 5 luni si 1 saptamana
Apartine de
Edcora
Vizualizari
353

Voteaza & Distribuie

Prezentare stiri

Dacă doriți să fiți la curent cu toate produsele noi din domeniul îngrijirii unghiilor, vă recomandăm cu încredere un magazin online foarte complex care comercializează aproape toată gama de produse de care aveți nevoie, pentru a realiza manichiuri interesante în ton cu moda.

Oferta acestui distribuitor se adresează atât saloanelor de înfrumusețare profesionale cât și persoanelor particulare care își îngrijesc singur unghiile acasă. Sunt produse profesionale și semiprofesionale de foarte bună calitate care pot fi comandate online în orice moment. Prețurile sunt foarte bune, comenzile rapide și costul transportului este gratuit pentru comenzi mai mari de 250 de lei.

FSM Romania a devenit o firmă îndrăgită de foarte multe persoane, în primul rând, pentru varietatea mare de produse incluse in oferta precum și pentru calitatea produselor comercializate. Există aici produse FSM precum și produse fabricate de alte branduri la fel de cunoscute în întreaga lume.

Recomandarea noastră de astăzi se referă la un model de lampă UV/LED profesională cu senzor, timer și display. În aceste moment este la reducere și costă doar 159 de lei.

Lampă UV LED profesională senzor, timer, display STAR5, 72 W
Este un model de lampă care poate fi folosită în saloanele de îngrijire unghii precum și acasă. Are o putere de 72 W, un design interesant și modern, formă compactă, foarte nonconformistă. LED-urile încorporate vor usca într-un mod eficient și mult mai rapid oja semipermanenta precum și gelurile de tip UV. O achiziție de acest tip este profitabilă deoarece produsul are o durată de viață de aproximativ 50.000 de ore. Este dotată cu timer pe patru poziții: 10, 30, 60 secunde și continuu. Partea inferioară a lămpii se poate detașa într-un mod foarte simplu, ceea ce înseamnă că lampa aceasta poate fi folosită și pentru realizarea pedichiurilor.

Alte recomandări
Saloanele de înfrumusețare interesate de produse noi și de calitate, mai pot cumpăra de aici freze profesionale de unghii și pile electrice profesionale, de asemenea, la preț redus. Sunt utile și sterilizatoarele pentru instrumentar, pungile pentru sterilizare, dezinfectanții profesionali care se folosesc inclusiv în cabinetele medicale și pentru dezinfectarea instrumentarului chirurgical, precum și produsele în sine.

Este vorba despre foarte multe modele de decoruri unghii și tatuaje, foarte multe tipuri de ojă semipermanentă, de geluri color, geluri construcție, soluții EVERIN, soluții de tip primer, base coat, top coat, soluții degresante pentru unghii, acetonă, produsele care protejează unghiile, ulei pentru cuticule, soluții pentru îndepărtarea cuticulelor, etc.

Este foarte complicat să prezentăm o gamă atât de mare de produse de actualitate. Este însă util să accesați chiar acum site-ul de prezentare, pentru a analiza fiecare produs în parte. Dacă aveți nevoie de informații suplimentare, puteți contacta în mod direct unul din reprezentanții companiei, formând unul din numerele de contact postate pe site.