Timisoara

Apartament 3 camere, confort 1 decomandat Bulevardul Circumvalatiunii

Ap 3 camere, cf 1 decomandat, renovat, 78mp, b-dul Circumvalatiunii

Detalii apartament

Adresa
Timisoara, Calea Circumvalatiunii
Telefon
0771660584
Pret
66.500 EUR
Categorie
Anunturi apartamente
Modificat
acum 3 luni si 4 zile
Vizualizari
4529

Voteaza & Distribuie

Prezentare apartament

PROPRIETAR, ofer locuinta spre vanzare: apartament cu 3 camere, in cartierul Circumvalatiunii, zona Iulius Mall, municipiul Timisoara.

Este situat chiar pe Bulevardul Circumvalatiunii, cu vedere la artera, accesul in bloc se face direct din bulevard sau prin strada paralela din spate. Se afla la etajul 1, intr-un imobil cu regim inaltime P+8 E.

Este o locuinta confortabila, spatioasa , model confort 1 decomandat, cu o suprafata de 78 mp, compartimentata astfel: 3 camere, bucatarie, 2 bai, hol acces, hol intermediar, un balcon inchis, camara, spatiu tehnic. Locuinta beneficiaza si de o boxa spatioasa situata la subsol.

Imobilul este amenajat dupa cum urmeaza: usa metalica, usi de lemn, parchet, gresie, faianta, ferestre cu tamplarie PVC si geam termopan, rulouri aluminiu, vopsea lavabila. Toate amenajarile respecta cele mai inalte standarde.
Este semimobilat, bucataria si baile fiind dotate complet; cele doua dormitoare sunt mobilate.
Imobilul este renovat, instalatiile eclectrice si sanitare corespund ultimelor norme si cerinte.
Dispune de toate utilitatile publice, inclusiv gaz, televiziune, telefonie fixa si internet.
Incalzirea se realizeaza de la reteaua publica de termoficare.

Locatia apartamentului asigura accesul rapid la toate centrele de interes din zona. La maxim 5 minute de mers pe jos se afla mall-ul, supermarket (Auchan, Kaufland, Carrefour, Billa, Penny), piata Dacia, parc, biserica, sali de sport, bazin de inot, teren de fotbal si tenis, fantani, scoala, mijloace de transport in comun.

Apartamentul reprezinta in ansamblul sau un spatiu atragator pentru locuit, pentru persoanele sau familia ce viseaza la un habitat primitor si locuibil pe termen lung, dar este si avantajos pentru inchiriere, datorita multiplelor avantaje.

Filtre apartament

Tip anunt: Vanzare
Numar camere: 3 camere
Zone din Timisoara: Tipografilor
Pret: 60.000-80.000 Euro