Timisoara

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Arad - alpinism utilitar, vanzare produse curatenie, curatenie pentru birouri, curatenie pentru hale, curateniedupa constructori, spalat mocheta cu monodisc
https://pfscleaning.ro

Apel la filme românești

Apel la filme românești

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri editorial
Modificat
acum 4 ani si 3 luni
Vizualizari
589

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

A spune o poveste în maxim 4 minute este provocarea lansată în fiecare an de Institutul Francez, în cadrul competiției românești a Festivalului de foarte scurt metraj Très Court.

Născut la Paris și difuzat între 5 și 14 iunie în România de Institutul Francez, Festivalul Très Court prezintă peste 100 de filme de maxim 4 minute grupate într-o competiție internațională, o competiție românească, o selecție pentru copii, o selecție feminină și feministă și o selecție de filme foarte scurte franțuzești.

De la ficțiune la documentar, animație sau clip, toate genurile de film pot fi explorate. Regizori profesioniști sau amatori, studenți în cinematografie sau pasionați de film sunt invitați să participe, să experimenteze, să surprindă și să seducă… Patru minute sunt puse în mâinile lor pentru a profita de acest festival curios să descopere talentele de mâine!

În luna aprilie, un juriu format din specialişti ai audiovizualului, membri ai reţelei culturale francofone şi parteneri va selecţiona în jur de 20 de filme româneşti care vor alcătui selecţia Around the Très Court Romania 2020. Aceasta va fi proiectată în perioada 5 - 14 iunie 2020 în 20 de orașe participante la festival și va fi supusă votului spectatorilor din toată țara.

Filmele româneşti selecţionate se vor întrece pentru marele premiu, decis de juriul festivalului și pentru premiul publicului, decis de voturile spectatorilor de la fiecare proiecţie din România. Premiile constau în câte un trofeu și câte un smartphone 4G oferite de Orange, sponsor principal al Festivalului. Un premiu special este acordat de Organizaţia Internaţională a Francofoniei celui mai bun film românesc care utilizează limba franceză şi/sau care abordează una dintre temele: drepturile omului, pace şi democraţie; diversitate lingvistică şi culturală; dezvoltare solidară şi durabilă; educaţie şi formare.

Regulamentul competiției, fişa de înscriere în festival, precum şi alte informații suplimentare sunt disponibile pe site-ul Très Court: www.trescourt.com/ro, secţiunea Înscriere. Data limită de înscriere: 12 aprilie 2020.

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro