Timisoara

Ar trebui să folosești tableta pentru jocuri sau pentru muncă?

Ar trebui să folosești tableta pentru jocuri sau pentru muncă?

Detalii

Categorie
Stiri Tehnologie
Modificat
acum 1 luna si 1 saptamana
Vizualizari
520

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Ce Poți Face Cu O Tabletă?

Tabletele au devenit un accesoriu pentru fiecare dintre noi, având abilitatea de a acționa ca un mini TV, laptop, sau un telefon mai mare, iar cele mai bune tablete, potrivit Recenzii de Top, cuprind toate aceste aspecte și beneficiile lor.

Dar, poți folosi tableta pentru jocuri sau muncă?

Datorită evoluției lor, tabletele pot fi folosite atât pentru muncă căt și pentru jocuri dacă dorești acest lucru. Există însă anumite aspecte de care trebuie să ții cont atunci când achiziționezi o tabletă.

O tabletă are numeroase funcții, acționând ca un telefon mai mare, similar cu un laptop, dar mult mai portabil, și fiind chiar mai puternic decât laptopurile mai vechi. Poți citi ebook-uri online, să participi în conferințe video, sunt mult mai eficiente în distribuirea fotografiilor sau a prezentărilor, le poți lua cu tine oriunde să asculți muzică sau să te uiți la filme. Sunt mult mai ieftine decât laptopurile, și poți juca anumite jocuri sau să iți organizezi activitățile, fie că e vorba de rutina zilnică, muncă, sau școală.

Poți folosi tableta să îți acordezi instrumentul muzical, să distribui documente sau să afișezi poze sau clipuri pe TV. Pe lânga asta, o poți utiliza ca și GPS în mașină, sau o poți transforma chiar și într-o telecomandă pentru TV. Dacă vrei să cercetezi un subiect și să scrii în aceelași timp, poți folosi tableta ca și un al doilea monitor, sau dacă ai de prezentat anumite rapoarte, poți citi de pe tabletă, sau să faci verificări, în timp ce vorbești la telefon.

Care Tabletă Este Bună Pentru Jocuri?

După cum am menționat, tabletele sunt mult mai bune chiar și decât anumite laptopuri vechi, deci le poți folosi pentru jocuri. Pe lângă asta, au ecranul mai mare decât telefonul mobil, o putere de procesare mai mare, dar și bateria rezistă mult mai mult timp decât la un telefon.

Atunci când achiziționezi o tabletă pentru jocuri, ține cont de puterea de procesare a tabletei, cât timp ține bateria, dar și dacă poți conecta un mouse la ea. Un alt aspect important este capacitatea de stocare. Cele mai bune tablete pentru jocuri ar trebui să aibă o capacitate de stocare de cel puțin 128 GB, 8 GB RAM, un ecran de cel puțin 7 inch, iar procesorul să fie măcar quad core, sau mult mai puternic.

Care Tabletă Este Bună Pentru Muncă?

Atunci când vine vorba despre tabletele pentru muncă, atât versatilitatea aplicațiilor și a funcțiilor, ecranul, bateria, sistemul de operare, dar și portabilitatea lor este foarte importantă. Spre exemplu, cele mai bune tablete pentru muncă ar trebui să aibă opțiunea de a adăuga un mouse wireless, dar și tastatură, sau căști. În funcție de domeniul în care lucrezi, tableta ar trebui să funcționeze pe sistemul de operare dorit, spre exemplu, anumite tablete merg chiar și pe Windows 10.

Cele mai bune tablete pentru muncă ar trebui să aibă un procesor puternic pentru documentele și aplicațiile folosite în domeniul în care lucrezi, și un ecran de cel puțin 10.5 inch. Ar trebui să aibă cel puțin 8 GB RAM, 128 GB de stocare, și un procesor Snapdragon 865 Plus, sau Intel Core I5, dar sunt multe altele la fel de bune sau chiar mai bune.

Cum Să Alegi Tableta Perfectă Atât Pentru Jocuri cât și Pentru Muncă

După cum ați observant, atât tabletele pentru muncă cât și cele pentru jocuri au caracteristici similare de urmărit. Dacă vrei să folosești tableta atât pentru jocuri cât și pentru muncă, alegerea este destul de ușoară în rândul tabletelor.

O tabletă cu o baterie puternică, ecran de minim 10.5 inch, 8 GB RAM, 128 GB stocare, procesor cel puțin quad core, și abilitatea de a conecta un mouse sau tastatură online, e mai mult decât suficient pentru a alterna între jocuri și muncă. Acestea sunt cerințele minime, anumite tablete au 64 GB RAM și 1 TB SSD spațiu de stocare. Există multe opțiuni viabile, decizia e a ta!