Timisoara

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com

ARMURA produce în Suceava panouri bordurate zincate pentru garduri

ARMURA produce în Suceava panouri bordurate zincate pentru garduri

Detalii articol

Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 3 ani si 3 luni
Vizualizari
1188

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Panourile bordurate reprezintă modalitatea perfectă de împrejmuire a terenurilor, parcurilor și grădinilor, clădirilor publice, centrelor comerciale, pensiunilor, aeroporturilor, complexelor sportive, etc. Panourile sunt confecționate prin sudarea sârmelor zincate, fapt care asigură protecție împotriva coroziunii.

Principalele avantaje ale panourilor bordurate sunt:

  • Robustețe: această caracteristică este conferită de procesul modern de producție prin sudare în puncte și prin presarea plasei în profil bordurat
  • Durabilitate: zincarea sârmei conferă panoului protecție împotriva coroziunii;
  • Montare-demontare rapidă: folosirea sistemelor de prindere a panourilor scurtează durata de montare și demontare a acestora.
  • Durată de viață îndelungată, de aproximativ 20 de ani.

Compania SC Linda Steel SRL, prin marca sa proprie înregistrată ARMURA, oferă produse de calitate superioară confecționate cu ajutorul celor mai noi tehnologii din România. Cu o experiență vastă în fabricarea produselor din oțel, ARMURA propune clienților săi o varietate de produse menite să acopere toate trebuințele: plasă sudată pentru beton, plasă împletită pentru gard, șipci metalice pentru gard Omega, stâlpi de gard STAR și CLIP, profile metalice pentru rigips, profile C și Z pentru hale metalice, țeavă rectangulară, panouri pentru gard bordurate zincate.

Produsele companiei, în special panourile bordurate zincate sunt ideale pentru delimitarea și protejarea suprefețelor cum ar fi terenuri agricole, plantații viticole, grădini, fabrici, centre comerciale sau orice alt tip de construcții civile și industriale.

Produsele mărcii ARMURA sunt fiabile și rezistente fiind garantate de experiența și priceperea companiei în domeniu.

Panourile bordurate se execută din sârmă cu diametrul de 3.5 sau 4.2 mm la lungimea de 2000 mm şi înăltimea de 1200, 1500, 1700 şi 2000 mm, în variante zincate şi plastifiate culoare verde RAL 6005. Acestea asigură un grad mai mare de siguranţă şi securitate locului unde sunt montate și se fixeaza cu ajutorul stâlpilor de susținere și a clemelor de prindere.

Linia pentru fabricarea lor este complet automatizată, având un grad mare de performanță și precizie.

Panourile se pot achiziționa la preț avantajos, preț de producător. Materiile prime folosite sunt de origine controlată, de la furnizori de renume. Comenzile de materiale se pot livra la cerere, oriunde, în funcție de valoarea facturată și de distanța indicată. Clienții care își ridică singuri marfa beneficiază de reduceri de preț.

Recomandăm utilizarea panourilor bordurate zincate pentru gard ARMURA pentru împrejmuirea terenurilor și a diverselor tipuri de construcții civile sau industriale. Află mai multe detalii despre aceste produse dar și despre marca ARMURA, accesând pagina web www.armura.eu/panou-gard-bordurat/

Anunt Diamant Euroinstal - Calea Aradului

Euroinstal Timisoara - boilere, centrale termice, sisteme de incalzire
https://euro-instal.ro