Timisoara

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Army Boot Camp

Army Boot Camp

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente sportive
Modificat
acum 9 ani si 9 luni
Vizualizari
1266

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 16 mai 20159:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

ARMY BOOT CAMP LA IULIUS MALL - EVENIMENT SPORTIV MARCA WORLD CLASS, ÎN PREMIERĂ LA TIMIŞOARA

Clubul World Class din IULIUS MALL TIMIŞOARA le adresează o invitaţie inedită dependenţilor de adrenalină şi celor care îndrăgesc sportul: Army Boot Camp. Sâmbătă, 16 mai 2015, este ziua marii provocări lansate de World Class Timişoara, când oricine poate participa gratuit la această manifestare şi îşi poate testa forţele în mai multe reprize, ce presupun diferite tipuri de exerciţii.

Cei interesaţi se pot înscrie telefonic sau online, fiecare antrenor implicat în competiţia Army Boot Camp formându-şi o echipă. Startul se va da la ora 09.00, cu încălzirea, iar programul va continua până după ora 14.00, când va începe cea de-a patra competiţie-surpriză, supervizori pe tot parcursul concursului fiind „generalii” Peter Ambjorn şi Bogdan Dochian.

Ȋn paralel, în intervalul orar 10.00 – 14.00, se va desfăşura un cycling marathon, coordonat de antrenorii Alexandra Pop, Andreea Ulmeanu, Florentin Petrescu, Bogdan Dochian şi Cosmin Stanjic. Tot programul se va desfăşura în exterior, în perimetrul IULIUS MALL TIMIŞOARA, una dintre ideile sale de bază fiind promovarea sportului în aer liber.

Înscrierile sunt deschise pentru orice pasionat de sport care a depăşit vârsta de 18 ani, iar premiile sunt pe măsură: pentru cei care sunt deja clienţi World Class – antrenamente gratuite cu un antrenor personal, iar pentru participanţii neafiliaţi clubului – 3 luni de acces gratuit, full-time, la Wold Class Timişoara.

Detalii suplimentare pot fi obţinute telefonic, la 0356 100 671, sau online, de la managerul clubului, Cornelia Condeescu – cornelia.condeescu@worldclass.ro.

Filtre eveniment

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta

Anunt Diamant Euroinstal - Sever Bocu

Euroinstal Timisoara - instalatii sanitare, centrale termice
https://euro-instal.ro