Timisoara

Aromaterapia prin masaj

Aromaterapia prin masaj

Detalii

Telefon
0724474501
Categorie
Tratamente / Operatii
Modificat
acum 3 ani si 6 zile
Apartine de
Isis Massage
Vizualizari
389

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Aromaterapia este stiinta sau terapia care foloseste uleiurile esentiale in scopuri practice de vindecare sau de preventie a unor stari patologice usoare sau cronice.

Cu siguranta sunt multe utilizari terapeutice ale aromaterapiei datorita numarului variat de uleiuri esentiale, dar studiile arata eficienta acestei terapii prin reducerea nivelului de stress cotidian, imbunatatirea somnului, eliberarea de dureri de cauze diferite, cresterea performantelor cognitive, cresterea memoriei si a nivelului de energie. Un element esential in aromaterapie este efectul sinergic, care combina mai mult de doua tipuri de ulei care creeaza un efect mult mai puternic decat daca uleiul ar fi fost folosit in mod unic.

Care este mecanismul de vindecare si recuperare? Ca si stimulatori, multe uleiuri esentiale pot sa stimuleze mecanismul de vindecare din corpul nostru uman. Aceasta se produce prin cresterea nivelului de oxigen din sangele circulant la nivelul unei rani. De asemenea actionand cu un masaj usor in paralel cu folosirea uleiurilor esentiale obtinem o vindecare mai usoara si mai rapida. Proprietatile antimicrobiale ale anumitor uleiuri esentiale mentin corpul nostru protejat in timpul acestor sensibile etape de vindecare.Unele dintre cele mai folosite uleiuri esentiale care maresc viteza de vindecare a corpului nostru este uleiul de levantica, de macese, tea tree oil, uleiul de rozmarin, ylang ylang, uleiul de catina. Un numar considerabil dintre aceste uleiuri pot sa faca mai mult decat sa vindece ranile; ele pot sa reduca severitatea si discomfortul unor boli de piele cum ar fi psoriasis si eczema.

La final vreau sa mai trec in revista cateva avantaje ale aromaterapiei in masaj. Aromaterapia in masaj se face prin adaugarea de uleiuri esentiale in uleiul de masaj sau in lotiunea de masaj. Unele dintre aceste beneficii asupra sanatatii ale aromaterapiei sunt abilitatea de a reduce anxietatea, usureaza depresia, creste nivelul de energie, induce somnul, intareste sistemul imunitar, reduce durerea, imbunatateste digestia si mareste circulatia sanguina.

Pentru mai multe detalii si programari la masaj cu uleiuri esentiale la 0724474501.