Timisoara

Arta Innodarii Firelor - Workshop Macrame

Arta Innodarii Firelor - Workshop Macrame

Detalii workshop

Social links
Categorie
Workshopuri
Modificat
acum 2 luni si 1 saptamana
Vizualizari
63

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 21 ianuarie 202311:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare workshop

În workshop-ul acesta te vom învăța să îți creezi singur, pas cu pas, cu mâinile tale, de la zero, decorațiunea de perete din imagine, pe care o vei lua acasă la finalul workshop-ului. Dimensiuni decorațiune: 50cm/45 cm.
Îți vom arăta cum se realizeaza 7 noduri din arta macramé-ului, și cum trebuie combinate pentru a ajunge la modelul special gândit pentru acest workshop. De asemena Flo va împărtăși cu tine diverse sfaturi și trucuri pe care le-a învățat în ultimii 3 ani de când s-a apucat să creeze decorațiuni de macramé.
Îți vom pune la dispoziție absolut toate materialele necesare creării acestei decorațiuni boho chic de perete, nu trebuie să aduci nimic cu tine la workshop. Poate doar dorința de a învăța ceva nou, puțină răbdare și multă veselie.
Vei putea lucra în ritmul tău, vei putea lua câte pauze dorești și vei putea socializa cu ceilalți participanți.
Termen limită de înscriere: 19 ianuarie.
Vom servi bunătăți sărate și dulci de la brutarul nostru de treabă Prospero Delicii, cafea, ceai și apă.
Locație: Atelier Bobar & Josephine, Str. Filaret Barbu, Nr. 17, Interfon Atelier.
Nivel dificultate: ușor spre mediu.
Workshop destinat persoanelor de peste 14ani.
Cum se face înscrierea?
Link-ul de mai jos te duce pe site-ul Coltul Boho, unde vei putea achizitiona participarea la workshop.
https://coltulboho.ro/produs/workshop-macrame-21-ianuarie/
Taxa de participare iți rezerva locul și ne confirma faptul că vei veni cu siguranță la workshop, sâmbătă, pe 21 ianuarie intre 10:30-11:00. Astfel putem pregăti spațiul și necesarul de materiale pentru ca fiecare participant să aibă tot ceea ce are nevoie pentru câteva ore creative.
Taxa de participare odată achitată, nu se va returna.
Probabil, prima dată când auzi de macramé, gândul te duce direct la mileul de pe televizorul bunicii, la obiectele alea decorative pe care le aveam cu toții răsfirate prin casă sub bibelouri… Ei bine, macrameul este complet diferit.
Dintre toate meșteșugurile, pentru tehnica macrameului nu îți trebuie ac, croșetă sau alt instrument pentru înnodarea firelor – ci doar propriile mâini, cunoștințe despre 2-3 noduri, puțină creativitate și uite așa îți poți decora singur casa cu cele mai frumoase și, mai ales, unice obiecte decorative din macramé.