Timisoara

Anunt Diamant Claudia Nastacă

Claudia Nastacă - organizator de cursuri din Timisoara pentru copii, ateliere pentru copii

Articole pentru școală - totul dintr-un singur loc, la librariajunior.ro

Articole pentru școală - totul dintr-un singur loc, la librariajunior.ro

Detalii stire

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
307

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Rechizitele școlare și articolele de folos pentru copii în această perioadă sunt utile pe tot parcursul anului. Pixurilor li se termină pasta, caietele sau penarele se pot pierde, iar blocurile de desen pot fi umplute cu operele de artă ale celor mici. Din acest motiv, trebuie să fii mereu pregătit cu tot ceea ce ai nevoie pentru a trece cu brio anul școlar. Cei mici pot beneficia de articole pentru școală și rechizite, toate într-un singur loc! Online îi poți comanda copilului toate resursele necesare pentru un an școlar împlinit, în materie de rechizite.

Site-ul LibrariaJunior.ro dispune de o gamă completă de rechizite școlare și alte produse de acest tip. Categoria de rechizite îndeplinește cu ușurință toate cerințele în materie de produse pentru școală. Sunt disponibile caiete de diferite tipuri, coperți și etichete pentru acestea, ghiozdane și trolere pentru transportul lor la școală, penare, stilouri, creioane mecanice împreună cu rezerve pentru ele, creioane colorate, carioci, blocuri de desen, acuarele, pensule pentru pictură, ascuțitori, radiere, foarfeci, lipici, hârtie creponată, glasată și sugativă, plastilină, socotitori pentru cei mai mici, bețișoare pentru adunări și scăderi, cretă, bureți pentru școală, suporturi pentru birou, truse de geometrie, atlase și hărți, împreună cu multiple alte accesorii necesare pentru întregul an școlar.

La librăria Junior găsești o varietate de produse care să îndeplinească toate standardele cerute pe parcursul anului școlar și nu numai. Articolele sunt disponibile în mărimi, forme și modele diferite, astfel încât să se potrivească fetelor și băieților, pentru ca ei să se bucure din plin de produsele comandate. O mulțime dintre ele dispun de imprimeuri cu personaje din desene animate ori personaje celebre din serialele pentru copii. În acest fel, atât cei mai mari, cât și cei mai mici pot beneficia de gama completă de produse.

Instrumente de scris pentru tot anul școlar


Instrumentele de scris sunt cele care se pierd mai des. O mulțime de pixuri, stilouri și creioane rămân fie în băncile de la școală, fie pe sub calorifere și în acest fel cei mici rămân complet fără ele. Pentru a te asigura că cel mic nu trece prin această situație, te invităm să descoperi gama largă de instrumente de scris pentru tot anul școlar. În această categorie găsești multiple stilouri, pixuri, pixuri cu gel, markere, evidențiatoare, creioane, creioane mecanice, benzi și creioane pentru corecturi, linere, rollere, seturi de instrumente de scris și rezerve pentru acestea. Sunt disponibile în multiple culori și modele, cu vârf mai subțire sau mai gros, care să facă scrierea mai ușoară.

Cărți chiar și pentru cei de vârste fragede


Este important ca fiecare copil să dispună de acces la educație, iar acest lucru vine încă din etapa vârstei fragede. O carte de colorat sau de povești ori una educativă pot să le ridice nivelul de înțelegere și concentrare.

Pe site-ul librariajunior.ro ai la dispoziție o mulțime de cărți de colorat, cărți educative și de povești, atât pentru cei mai mici, cât și pentru cei mai mari.

Contact:
+40 722 304 296
contact@librariajunior.ro

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306

Anunt Diamant Medissa Vita

Medissa Vita Timisoara - Biorezonanta - Nutritie - Aromaterapie - Terapia cu plante - Cristaloterapie - Bioenergoterapie - Terapia Bowen - Terapii Access - Theta Healing - Cromoterapie - Remedii florale Bach - Terapia vibrationala Rife - Oncoterapie

https://nutritie-biorezonanta.ro