Timisoara

Asigură angajaților tăi servicii de securitate și sănătate în muncă!

Asigură angajaților tăi servicii de securitate și sănătate în muncă!

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 1 luna si 3 zile
Apartine de
ClickBrainiacs
Vizualizari
73

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Domeniul SSM este unul foarte vast și obligatoriu pentru orice companie care are cel puțin un angajat. Din punct de vedere legal, este obligatoriu să demarezi activități specifice prin intermediul cărora să obții avize de funcționare în baza normelor SSM. În caz contrar, îți expui afacerea la riscuri majore și, totodată, poți fi sancționat dur în cazul unor controale ITM. Alege Outstand Solutions atunci cand optezi pentru servicii SSM pentru a avea parte de promptitudine, acuratețe și eficiență!

Ce semnifică securitatea și sănătatea în muncă?


În esență, serviciile SSM vizează ca angajatorul să asigure întreg personalului un loc optim de desfășurare a activității, fără că acesta să fie expus unor riscuri de accidentare sau îmbolnăvire profesională. Întreaga activitate demarată începe cu o evaluare a riscurilor SSM prin care să se poată stabili cu exactitate care sunt aspectele esențiale de care trebuie să se țină cont în elaborarea fișelor SSM și a metodelor de lucru.

Outstand Safety Solutions este o firmă de protecția muncii cu peste 15 ani de experiență în domeniu. Acest lucru înseamnă că specialiștii știu cu exactitate aspectele la care trebuie să fie atenți la momentul unei evaluări pentru a respecta cu strictețe normele SSM în vigoare, cum să elaboreze planuri de acțiune cât mai eficiente, dar și cum să instruiască personalul pentru a fi pregătit să înfrunte orice situație de urgență.

Ce oferă un program de instruire SSM?


O parte importantă din prevenire și protecție la locul de muncă o ocupă pregătirea angajaților. Outstand propune sesiuni de instructaj SSM online prin intermediul cărora aceștia să fie notificați constant cu privire la noile reguli și informații de care trebuie să țină cont în activitatea de zi cu zi pentru a evita pericolele. Totodată, cunoștințele sunt verificate frecvent prin teste aleatorii care au menirea să stabilească nivelul de pregătire al fiecărui angajat în parte.

La cine poți apela pentru servicii SSM de top?


Deși te poți ocupa pe cont propriu de tot ce înseamnă servicii SSM sau poți desemna anumiți angajați responsabili pentru asta, această abordare poate fi riscantă din mai multe puncte de vedere. În primul rând, în cele mai multe dintre cazuri, nu deții expertiza necesară și s-ar putea să omiți aspecte esențiale, iar legea reprezintă un domeniu foarte volatil și apar constant modificări cu care s-ar putea să îți fie dificil să ții mereu pasul. Din aceste considerente, și nu numai, este recomandat să apelezi la o firmă specializată de Protecția Muncii, de anvergura Outstand Solutions. În acest mod te asiguri că obții un mediu de lucru perfect sigur și lipsit de riscuri, în timp ce eviți orice sancțiuni ar putea fi aplicate în cazul în care se descoperă nereguli în urma unui control ITM.

Pune siguranța ta și a angajaților pe primul loc cu ajutorul Outstand Safety Solutions!