Timisoara

Asined.ro - O companie romaneasca, istoric impresionant, cu traditie in domeniul prelucrarii maselor plastice si al textilelor

Asined.ro - O companie romaneasca, istoric impresionant, cu traditie in domeniul prelucrarii maselor plastice si al textilelor

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 5 luni si 1 saptamana
Vizualizari
2186

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Asined Automotive dispune de dotari tehnologice profesionale bazate pe injectia unei topituri de polimer in matritele special create pentru dezvoltarea produselor de mase plastice. Produsele fiind utilizate in activitati zilnice, de asemenea si in scop casnic sau uz personal. Compania beneficiaza de productia intensa din categoria mase plastice, produsele asigura clientilor posibilitatea sa beneficieze doar de modele realizate fie dupa matrita acestora fie din cele existente in cadrul magazinului online al companiei Asined Automotive.

Capacitatea impresionanta a tehnicii de injectie mase plastice

Compania Asined debuteaza prin implementarea maselor plastice in toate domeniile de activitate. De exemplu servicile produselor din plastic distribuite in industria auto, feroviara si cea a constructilor. Asined.ro se bucura in timp real de performanta unor calitati considerabile in domeniul principal de activitate, producand articole din mase plastice gandite sa functioneze complementar cu confectiile textile, dar și individual. Matritele special create pentru fiecare produs plastic denota unicitatea acestuia fiind destinat sa execute numeroase modele si forme geometrice pentru comanda oricarui client asined.ro

Rezultate surprinzatoare in urma injectiei de mase plastice

Compania Asined are in vedere realizarea celor mai complexe lucrari din gama injectie mase plastice, acestea fiind realizabile cu ajutorul personalului specializat in tratarea si dezvoltarea acestor produse focusandu-se pe confortul si facilitatea lui. Proprietatile materialului prim si echipamentul de injectare dau produsului confectionat avantaje ce constau in capacitatea acestui tip de tehnologie prin mentinerea performantei superioare, in comparatie cu alte tehnici sau proceduri.

Asined Automotive – Companie specializata in fabricarea produselor din mase este specializata si confectii textile industriale

Desi compania detine un portofoliu foarte variat, produsele nu sunt standardizate intrucat caracteristicile proiectelor clientilor sunt foarte diferite. Fabrica Asined.ro produce articole pe baza de mase plastice pentru a functiona complementar cu alte produse, dar si elemente ce isi gasesc utilitatea in activitatile zilnice. Fiecare produs sau element in parte este realizat in conformitate cu totalitatea normelor tehnice de profil.

Injectie mase plastice la comanda pentru orice produs fabricat de Asined Automotive

Prosesul de productie rationalizat si politica noastra de stabilire a preturilor ne permit sa oferim produse la preturi mici – mai mici decat la concurenti. Sutem siguri ca veti fi placut surprinsi cand veti compara preturile. In plus pentru a salva bugetul, puteti alege intotdeauna un analog mai economic al oricarui produs. Fiecare comanda de huse rochii noi o abordam cu atentie, luand in consideratie toate cerintele si nevoile individuale. Noi intelegem importanta indeplinirii in timp util a comenzii si ne angajam intotdeauna ca timpul de livrare a produselor sa fie cat mai scurt posibil.

Asined.ro – Date de contact

Pentru informatii suplimentare cu privire la pretul serviciilor si produselor, apelati la unul din aceste doua numere de telefon:
Fix: 0213162785
Mobil: 0722411466.

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389