Timisoara

Asociatia Culturala Pentagon

Asociatia Culturala Pentagon

Detalii centru cultural/ONG

Adresa
Timisoara, Calea Sagului, nr. 34
Telefon
0740151623
Web
https://www.ac-pentagon.ro
Categorie
Centre Culturale
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
1450

Voteaza & Distribuie

Prezentare centru cultural/ONG

Asociația Culturală "Pentagon" Timisoara

E
ste o organizație non-profit, inființată în conformitate cu Ordonanța Guvernului nr. 26/2000 cu privire la asociații și fundații, care are ca scop dezvoltarea artei și culturii. Asociația are ca principal obiect de activitate organizarea de evenimente culturale cu caracter educațional, social, caritabil sau distractiv la nivel local, național și internațional.

Este o organizație fără scop politic, lucrativ sau patrimonial, contrar ordinii publice sau bunelor moravuri.
Sub egida asociației am adunat o întreagă echipă de profesioniști care, laolaltă cu o multitudine de colaboratori de încredere meniți să susțină interesele și proiectele asociației, au ca scop ducerea la îndeplinire - având calificativul excelent - a unei palete cât mai largi de proiecte culturale.

De-a lungul timpului asociația a dus la îndeplinire o mulțime de acțiuni și evenimente culturale de interes public sau privat: spectacole, expoziții, happening-uri, stagii de formare, cursuri de perfecționare și o serie de alte activități. Asociația este specializată în organizarea de evenimente, aceasta incluzând planificarea, elaborarea scenariilor și soluții complete pentru desfășurarea acestora.

Filtre centru cultural/ONG

Zone din Timisoara: Calea Sagului