Timisoara

AtelieR cu dr. Lavinia Melania Bratu

AtelieR cu dr. Lavinia Melania Bratu

Detalii eveniment

Telefon
0751515331
Social links
Categorie
Evenimente sanatate
Modificat
acum 2 ani si 2 saptamani
Vizualizari
545

Reprezentari

DataOraLocatie
Luni 28 octombrie 201917:30-20:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

MODULUL 1 - Nutriție

Ceea ce introducem în organism ne afectează energia, concentrarea, starea de sănătate, iar copiilor le influențează însăși dezvoltarea.
Ce conține mâncarea pe care o găsim în magazine? Ce scrie pe etichetă. Dar oare citim și mai ales înțelegem ce scrie pe etichete?
Cum să regândim meniul astfel încât alimentația să vină în sprijinul nostru?
Sunt o parte din întrebările la care vă vom răspunde în acest AtelieR.

MODULUL 2 - Dependențe

Fiecare dintre noi consideră că ”este liber să facă ce vrea”. Dar libertatea este împlinirea poftelor noastre de moment sau bunăstarea trupească și sufletească pe termen lung? Ești oare liber când nu te poți abține?
Lanțurile dependenței - subtile, invizibile și adânci- acaparează mintea omului, apoi devin stăpâne pe corp lăsând persoana lipsită de alegere sau de autocontrol.
Cum să evităm sau să înlăturăm astfel de limitări puteți afla în acest AtelieR.

AtelieRul este DESTINAT persoanelor interesate de aceste teme (inclusiv adolescenți).

SUSȚINUT de:
Lavinia Melania Bratu, dr. psiholog, biolog, consilier nutriție, formator și speaker motivațional ”Stil de viață sănătos și echilibrat”. Editor, autor a două cărți: Dietetica - o nouă filosofie de viață - Despre schimbare, simplitatea, sănătate - vol. 1 și Hrană pentru minte, suflet și viață - vol.2. ”În mijlocul oamenilor, parcurg întreaga activitate cu credință și nădejdea în bine. Misiunea mea personala? Să cresc printre oameni și să împărtășesc cu ei echilibrul, cumpătarea, înțelegerea, cunoașterea, bucuria și recunoștința acestui dar numit VIAȚĂ. Din anul 2018 sunt lector la UMFT Timișoara, departamentul Neuroștiințe - catedra de Psihologie. Îmi doresc să fiu un bun cadru didactic dar, mai mult decât atât, îmi doresc să fiu un model de umanitate pentru studenții cu care voi lucra.”

CÂND: AtelieRul va fi susținut în 16 și 28 octombrie (între 17.30 și 20.00)

UNDE: Centrul Medical Profilaxis (Str. 1 Decembrie 1918, nr. 106).

PREȚ: 80 lei pentru fiecare modul de 2 ore sau 150 lei pentru tot pachetul de 2 module. Rezervarea locului se realizează în momentul confirmării plății. Locurile sunt limitate.

ÎNSCRIERI: https://forms.gle/XFg6nh1MjADV1ysZ8 sau 0751515331

Evenimentul este realizat în parteneriat cu Școala Familiei.

Testimoniale despre acest AtelieR se pot vizualiza aici: https://atelierdecuvinte.ro/testimoniale/nutritie-si-dependente.

Alte AtelieRe Școala familiei poți vizualiza la acest link: https://atelierdecuvinte.ro/evenimente/adulti/2019/scoala-familiei_1888.html.