Timisoara

Atelier de pictat

Detalii workshop

Categorie
Workshopuri
Modificat
acum 10 luni si 3 saptamani
Apartine de
Teatrul Maghiar de Stat Csiky Gergely
Vizualizari
1918

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 13 septembrie 2014 - Duminica 14 septembrie 2014

Voteaza & Distribuie

Prezentare workshop

Teatrul Maghiar de Stat "Csiky Gergely" aduce Veneția la Timișoara

Un atelier de pictat măști venețiene, precum și un spectacol de dans delicat și melancolic, precum spiritul Veneției, constituie oferta Teatrului Maghiar de Stat "Csiky Gergely" la ediția din acest an a Festivalului PLAI (12-14 septembrie 2014, Muzeul Satului Bănățean).

Ea și El, marea dragoste, intensă și fracturată - iată "Antonimul venețian" în câteva cuvinte. Un performance de teatru-dans și muzică realizat de coregrafa Baczó Tünde, după un concept de Simona Donici, "Antonimul venețian" este cronica ultimei întâlniri, o oră - cea din urmă - de dragoste, a posesivității și a vulnerabilității, o poveste frumoasă ca Veneția, intensă ca ultima respirație. Protagoniștii acestei istorii de iubire, rapel la “Anonimul venețian”, celebra poveste imaginată de Giuseppe Berto, vor fi dansatorii Baczó Tünde și Alin State, acompaniați de pianistul Cári Tibor, autor al muzicii spectacolului, și violoncelistul Szabó J. Attila. Spectacolul se va juca duminică, 14 septembrie, de la ora 18:00, în zona Info Point de pe teritoriul Festivalului (spațiul dintre intrarea principală și Scena Mare).

De asemenea, atât sâmbătă, 13 septembrie, cât şi duminică, 14 septembrie, între orele 12:00 și 19:00, la standul Teatrul Maghiar de Stat "Csiky Gergely" puteți lua parte la un atelier plin de culoare şi imaginaţie. Veți avea oportunitatea de a picta măşti veneţiene care vă vor deschide uşi către lumea fascinantă a carnavalului venețian.

Accesul se face pe baza biletului la Festivalul PLAI, care se achiziționează prin rețeaua Eventim sau la intrarea la Festival.

Filtre workshop

Perioada: Astazi, Maine, Saptamana curenta, Luna curenta