Timisoara

Anunt Diamant Medissa Vita

Medissa Vita Timisoara - Biorezonanta - Nutritie - Aromaterapie - Terapia cu plante - Cristaloterapie - Bioenergoterapie - Terapia Bowen - Terapii Access - Theta Healing - Cromoterapie - Remedii florale Bach - Terapia vibrationala Rife - Oncoterapie

https://nutritie-biorezonanta.ro

Atelier pentru parinti -"Este greu sa fii parinte!?"

Atelier pentru parinti -"Este greu sa fii parinte!?"

Detalii eveniment

Social links
Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 6 ani si 11 luni
Vizualizari
673

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 1 august 201817:30-19:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Incercam mult sa fim „parintele perfect”, vrand sa ii oferim copilului o educatie cat mai buna si un context cat mai favorabil, sa se poata dezvolta frumos.

Poate ne punem prea multi saci pe umeri...si uneori ne e tare greu.

Poate nu ne odihnim in fiecare noapte bine sau nu avem destul timp si energie sa ne jucam sau sa vorbim cu copiii, poate muncim prea mult, poate nu avem timp de noi...

Draga parinte, te astept cu cateva sugestii pentru a-ti face zilele un pic mai usoare si mai frumoase.
Nu incercam sa fim perfecti, doar vrem sa fim mai bine :)

Te astept sa dezbatem:

-managementul timpului in familiile cu copii

-controlul furiei parintilor

-cum se schimba relatia de cuplu dupa aparitia copiilor, cum apare divortul

-strategii practice si utile pentru crearea unui mediu sanatos pentru copiii de toate varstele
-la ce varsta e cel mai greu sa fii parinte?
-ce sa faci cand nu mai poti :)


Facilitator: Podaru Simona, FB: Parinte implicat

Simona Podaru este trainer, acreditat de către ANC (Autoritatea Nationala pentru Certificari) si instructor certificat Aware Parenting Institute.
Experienta sa de trainer, lucrul în echipa intr-o mare companie multinationala, modelul de educație care i-a fost oferit de catre parinti, dar mai ales experienta de mama a doi copii o ajuta sa aduca exemple concrete și recomandari simple pentru parintii si educatorii cu care intra in contact.

Daca nu aveti cu cine sa lasati copiii pe durata desfasurarii atelierului, #AlleKids Joy va poate asigura un cadru didactic, la cerere, pt copiii dvs.

Taxa de participare: rechizite (caiete, creioane colorate, carioci, acuarele, plastelina, penar, etc) sau carte/carti de povesti, in valoare de 35-40 ron/pers (produsele pot fi si din cele folosite de catre copiii vostri, dar sa fie in stare buna). Pentru cazurile sociale nu se percepe taxa de participare (rog mesaj privat). Produsele primite le voi dona unei fundatii care ajuta copiii cu dizabilitati de dezvoltare, din familii defavorizate din satele din jud Timis.

Daca doriti sa va inscrieti, va rog frumos sa imi trimiteti mesaj privat, pana marti, 31 iulie, ora 12:00, cu numele, prenumele, nr tel, adresa de e-mail si varsta copilului/copiilor.


Parinti, va astept cu mult drag sa povestim despre noi si copiii nostri frumosi!

Anunt Platina KS Language Centre

KS Language Centre din Giroc - tel. 0753.801.328 - prof. dr. Karina Schwarz - organizeaza cursuri de limba engleza, germana si romana pentru adulti si copii in Timisoara