Timisoara

Atelier de automachiaj: Machiaj natural

Atelier de automachiaj: Machiaj natural

Detalii anunt

Telefon
0737625778
Pret
45 LEI
Categorie
Anunturi infrumusetare
Modificat
acum 6 ani si 4 luni
Vizualizari
1018

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Frumusețea ta se ascunde sub un strat de oboseală. Reactiveaz-o cu un machiaj natural!

Sunt Make-up Artist și estetician Mira Metzler și în cadrul acestui atelier vă voi învăța cum să realizați un machiaj natural, invizibil, de înfrumusețare, mult doritul ”no makeup makeup”.

Machiajul natural este cel mai dificil de realizat dintre toate tipurile de machiaj și se ghidează după principiul ”mai mult înseamnă mai puțin”. În cadrul acestui atelier vă voi arăta cum să obțineți un machiaj care arată natural și discret, în doar câtiva pași!

Ce vei învăța?

- cum se obține un ten impecabil, cum se maschează imperfecțiunile tenului, cum se alege fondul de ten, cum se ascund petele roșii, cum se acoperă cearcănele
- trucuri pentru corectarea formei feței prin lumini și umbre, ce rol are fardul de obraz
- cum se corectează forma ochilor și care sunt culorile potrivite pentru un machiaj natural
- cum se definesc sprâncenele pentru a încadra în mod armonios ochii
- care este forma ideală a gurii, ce nuanță de ruj ne flatează mai bine tenul și ce culoare de ruj face dinții să pară mai albi

Este un atelier interactiv, cu o demonstrație însoțită de explicații și sesiune practică de automachiaj, așa că aveți posibilitatea să aduceți liste cu întrebări și propriile truse de machiaj pentru evaluare!

Când? 21 februarie 2015 orele 13.00 - 16.00

Cât costă? PROMO 45 lei în loc de 110 lei, pentru înscrierile confirmate până în 18 februarie 2015. Locurile sunt limitate!

Din motive organizatorice, avem rugămintea de a anunța intenția de participare într-una din următoarele modalități: telefonic sau e-mail mirametzler@gmail.com.
Unde?
Eveniment organizat de Mira Metzler Make-up Artist și găzduit de ALIAS Make-up & Photo Studio din Timișoara, strada Sfinții Apostoli Petru și Pavel nr. 1 birou 22.

Calendarul evenimentelor de machiaj se găsește aici www.garderobademachiaj.ro/calendar.