Timisoara

Atelier de dezvoltare personala

Detalii workshop

Categorie
Workshopuri
Modificat
acum 8 ani si 10 luni
Vizualizari
817

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 21 martie 201510:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare workshop

Dintotdeauna căutările spirituale ale oamenilor s-au îndreptat către începuturi, chiar către „dincolo de începuturi”, dorinţa de a afla şi a înţelege sensul vieţii fiind adânc înrădăcinată în fiecare din noi. Dezvoltarea personală, grupurile de suport pe diferite tematici, meditaţia şi exerciţiile de relaxare ne pot purta pe drumuri aparent neumblate şi ne pot arăta alte feţe ale fiinţei, ale întregului. Psihoterapeutul Călin N. Negrea oferă celor interesaţi posibilitatea de a participa la un atelier de dezvoltare personală aprofundată a cărui tematică vizează întâlnirile cu copilul interior, întoarcerea către copilăria mică, către senzaţii şi simţuri.
Atelierul va avea loc în ziua de 21 martie, cu începere de la ora 10.30 şi va fi găzduit de Cabinetul Individual de Psihologie “Claudia Borza” Timișoara, situat pe strada Remus, nr.7A.
Atelierul-laborator “Surse originare ale sensului vieții – Întâlniri cu Copilul Lăuntric!”, oferă contextul experiențial în care participanții pot să-și exploreze și să își semnifice natura sensului, în prezent, printr-o călătorie meditativă pe tărâmurile copilăriei, unde conștiința nu era suficient de dezvoltată pentru a forma cuvinte. Prin experiențierea senzațiilor corporale, prin evocarea și trăirea imaginilor lăuntrice, se desfășoară un proces interior de adâncire treptată și, în acord cu ritmul personal, are loc atingerea unui nivel de conștientizare a ceea ce era semnificativ și cu sens în mica copilărie.
În prezentarea atelierului, psihoterapeutul Călin Negrea spune: „Copilul din noi ne va pune în contact prezent cu propriile trăiri și emoții, cu bucuria de a râde, de-a fi liber și creativ; cu spontaneitatea și intuiția, cu starea de bine și liniște, cu valorile autentice, ce contribuie la îmbunătățirea calitativă a vieții.Trăim într-o perioadă a căutării de sens și a autocunoașterii, unde experiența transformativă a întâlnirii cu Copilul Lăuntric reînnoiește conexiunile ființei ce deschid ușa magică a resurselor interioare. În acest atelier vom călători în “lumile de origine” și vom accesa sursele generatoare de sens și de nou”.
Informaţii suplimentare despre acest atelier pot fi obţinute de pe pagina de Facebook a evenimentului sau direct de la iniţiatorul său, psihoterapeutul Călin Negrea, la numărul de telefon 0725425289.
Mulţumim pentru sprijinul acordat în mediatizarea acestui atelier!