Timisoara

Atelierul de teatru „Yuhuu, piratii!

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 2 luni si 3 saptamani
Vizualizari
793

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 6 martie 201511:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Cu drag dorim să vă amintim că mâine, 6 martie 2015 elevii de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Constantin Pufan” Timișoara vor prezenta piesa de teatru „Yuhuu, pirații!”. Evenimentul va avea loc în cadrul „Das Deutschlandprojekt – orașul Leipzig”, la ora 11:30, în sala festivă a centrului (str. Bucegi nr. 2).

Această prezentare este rezultatul unui proiect teatral artistic, în care timp de o săptămână 15 elevi cu deficiențe de auz s-au aflat în căutarea propriei legende a piraților. Ce legătură are mitul „piratului” cu realitatea lor? Ce fel de visuri și aventuri vor ei să trăiască? Care sunt dorințele, pe care ei doresc să le trimită în călătorie? Și care este impulsul pentru viitorul lor – comoara personală? Răspunsurile la aceste întrebări le-au găsit tinerii împreună cu pedagoga de teatru Skadi Gleß, sub egida căreia ei au explorat și experimentat viziuni teatrale pline de mișcare și imagine, elemente biografice și de exprimare corporală. Acestea vor alcătui un colaj, ce va fi prezentat publicului la finalul proiectului.

Evenimentul are loc cu sprijinul Goethe-Institut, al Ministerului Afacerilor Externe a Republicii Federale Germania și al Primăriei Municipiului Timișoara.

Intrarea este liberă.