Timisoara

ATI Spitalul ”Louis Turcanu” Timisoara - dotari, sanse, vieti salvate

Detalii stire

Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 4 ani si 4 luni
Vizualizari
1621

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Secția de Anestezie și Terapie Intensivă din cadrul Spitalului de Urgență pentru Copii “Louis Țurcanu” a fost dotată cu aparatură și mobilier în valoare totală de 170 000 de euro: paturi, monitoare, aparate de respirație, injectomate, infuzomate, thermostat, un cough assist, Link Agilia. Secția dispune de 35 de paturi ATI, chirurgical și medical, în care se duce, zi și noapte, bătălia pentru viață a copiilor.

”Aceste aparate pot face uneori diferența dintre un tratament cu vieți de copii salvate sau o terapie care poartă numele de intensive numai prin efortul intens al echipei de medici”, subliniază dr. Mihai Gafencu.

”Ne exprimăm recunoștința față de disponibilitatea și generozitatea tuturor sponsorilor care au contribuit la dotarea secției ATI cu aparatura. Transmitem sincere multumiri sponsorilor: BRD Groupe Societe Generale, Rossini Sleeve Technologies, Transfer Multisort Elektronik, HAI Santana EETIM, Wieland Electric, ExpoBrad, Agro Tia, Telekom România, Asociațiilor Salvează o Inimă și Dăruiește Viață. Demult am observat că oamenii de succes rareori s-au dat deoparte și au permis să li se întâmple lucruri.

Ei s-au dus și au facut lucrurile să se întâmple. Împreuna, prin acest proiect, am dat o șansă la viață!”, declară, în numele colectivului Secției de Anestezie și Terapie Intensivă din cadrul Spitalului de Urgență pentru Copii “Louis Țurcanu” și al Asociației “ATI Împreuna pentru Viață - Louis Țurcanu”, dr. Alin Căpușan.