Timisoara

Anunt Diamant Medissa Vita

Medissa Vita Timisoara - Biorezonanta - Nutritie - Aromaterapie - Terapia cu plante - Cristaloterapie - Bioenergoterapie - Terapia Bowen - Terapii Access - Theta Healing - Cromoterapie - Remedii florale Bach - Terapia vibrationala Rife - Oncoterapie

https://nutritie-biorezonanta.ro

Atletii timişoreni au impresionat in sezonul indoor

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 1 deceniu si 9 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
740

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Obişnuiţi cu podiumul. Recent s-au încheiat concursurile atletice indoor, iar reprezentanţii Timişoarei au dominat competiţia internă, având rezultate bune şi pe plan european. Astfel, sportivii de la CSM/LPS au avut cele mai bune rezultate din ultimii cinci ani demonstrând că atletismul timişean merită mai mult. Zeci de medalii la concursurile de seniori, tineret şi juniori...
Pe lângă nume deja consacrate ca Adelina Pastor sau Sorin Vătămanu s-au mai remarcat tinere speranţe cum sunt Cosmin Dumitrache, Marius Rafael Drăghici, Delia Maris Irimescu, Teodora Gheorghe şi mulţi alţii. Îmbucurător este faptul că sportivii bănăţeni acoperă toate probele de “fugă”, de la sprint, până la cursele de fond şi “garduri”. Sezonul de “iarnă” a fost terminat en-fanfare de elevii antrenorului emerit Ioan Damaschin cu o evoluţie de excepţie la Balcaniada din Turcia. Acolo Adelina Pastor a devenit campioană balcanică, iar colegii ei Vătămanu şi Dumitrache au venit cu argintul. România a şi dominat competiţia organizată la Istanbul, fetele terminând primele în clasamentul general pe medalii, iar băieţii pe doi.
“A fost un sezon extraordinar. Multe medalii, recorduri şi comportări excelente. Clubul nostru a fost revelaţia întrecerilor naţionale şi toată lumea s-a bucurat de aceste satisfacţii. Lucian Reclaru, preşedintele CSM-ului s-a declarat şi el încântat de numărul mare de medalii şi de perspectiva acestor sportivi. Eu remarcat întreg lotul, cu un plus pentru Adelina Pastor şi Cosmin Dumitrache”, ne-a spus Ioan Damaschin, antrenor emerit de atletism.

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com