Timisoara

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro

Au pierdut aurul la tusa de aur! Comportare meritorie a Romaniei

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 9 ani si 9 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
724

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Sala „Constantin Jude” din Timișoara a găzduit, în organizarea Federației Române de Scrimă și a Clubului Sportiv Universitar Politehnica Timișoara, duminică, 27 septembrie 2015, prima etapă din noul sezon al Cupei Mondiale la floretă juniori feminin echipe.
Au participat nouă țări: România, Ungaria, SUA, Rusia, Egipt, Spania, Franța, Marea Britanie și Ucraina.
România a făcut un concurs foarte bun și a reușit să termine pe locul doi. Echipa pregătită de Ducu Petre a avut următorul parcurs: tabloul de 8 – 45-32 cu Marea Britanie; semifinale – 45-38 cu Ungaria; finala – 31-32 cu Rusia. Pe locul trei s-a clasat Franța, care a învins în finala mică pe Ungaria, scor 45-42.
Echipa României a fost formată din sportive de la Steaua si CSU Poli Timisoara: Maria Boldor, Ana Boldor, Mălina Călugăreanu și Corina Damaschin.
Este pentru al doilea an la rând când orașul Timișoara a găzduit o astfel de competiție. În 2014 a fost doar proba individuală, iar din acest an se dispută și cea pe echipe.

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/