Timisoara

Au terminat turul in forta

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 9 ani si 5 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
620

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

24 de eseuri în ultimele trei partide, demonstrează că lucrurile s-au legat bine la RCM Timişoara şi că eventul nu este doar un vis pentru acest sezon. Căldură insuportabilă, arbitraj care a dat mai mult de 5% gazdelor pe de o parte, dar un teren bun şi o echipă adevărată, de cealaltă. Ingredinete destule ca RCM Timişoara să se impună cu punct bonus la Cluj.
RCM Timişoara nu a avut probleme pe Cluj Arena şi s-a impus în stil de marce echipă. Ca de obicei, debutul jocului a fost mai greu pentru gruparea bănăţeană, doar 5-3 după aproape 25 de minute de joc, după care RCM a evoluat la un alt nivel şi în doar 15 minute a reuşit eseu după eseu. A fost 31-3 la pauză pentru Timişoara, iar problema punctului bonus era rezolvat.
În partea secundă, RCM a arătat că ştie şi să se apere bine, demonstrând că are toate calităţile să îşi apre titlul. S-a terminat 45-3, dar meciul a fost chiar mai lejer decât o arată scorul.
Eseuri Timişoara: Carpo, Popârlan – de două ori, Drenceanu – de două ori, Shennon, Sola, 5 dintre ele fiind transformate de Gabriel Conache.