Timisoara

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/

Expozitie de pictura - Augustin Razvan RADU

Augustin Răzvan RADU

Detalii expozitie

Categorie
Expozitii
Modificat
acum 9 ani si 6 luni
Vizualizari
839

Reprezentari

DataOraLocatie
Duminica 13 decembrie 201511:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare expozitie

Expoziție de pictură
Augustin Răzvan RADU
Laureat JUVENTUS 2014

Vernisaj
13.12.2015, 11:00
@ Galeria TRIADE, Calea Martirilor 1989, Nr. 51/45, Timișoara Suntem în decembrie. De peste douăzeci şi cinci de ani, "acel" decembrie lucrează, încă, viu, în noi.


Începând cu anul 2003, concursul Juventus se înscrie în Programul Juventus al Fundaţiei Triade de valorizare a discursului şi susţinere a practicilor artistice tinere. Premiile Juventus se decernează, alternativ, pentru sculptură și pictură, fiind adresate artiştilor cuprinşi în ciclul universitar (până la doctorat).
Până în anul 2013 concursul a avut o adresabilitate locală, dar, începând din anul 2014, concursul se adresează tinerilor artişti la nivel naţional, selecţia lucrărilor făcându-se de un juriu format din personalităţi importante ale scenei internaţionale de artă. În tot acest timp, Fundația Triade s-a bucurat de susținerea Facultății de Arte şi Design Timişoara a Universităţii de Vest, Universitatea de Arte Bucureşti, Universitatea de Artă şi Design Cluj-Napoca, Facultatea de Arte Vizuale și Design Iași.

Din anul 2004, în organizarea evenimentului s-a alăturat, în calitate de partener principal, Clubul Economic German Timişoara/ Deutschsprachiger Wirtschaftsclub Temeswar. În cadrul parteneriatului, acesta asigură suportul material al decernării premiilor, iar Fundația TRIADE și-a luat angajamentul de promovare în continuare a artiştilor, prin organizarea de expoziţii personale, editarea de cataloage, facilitarea intrării în circuitul artistic naţional sau internaţional, astfel încât laureatul unei ediţii beneficiază, în anul următor, de organizarea unei expoziţii personale în spaţiul Galeriei TRIADE.

În acest context, anul acesta are loc expoziția de pictură semnată de laureatul premiilor Juventus 2014, Augustin Răzvan RADU.

Născut în 1974 în București, tânărului artist i s-a decernat, de către un juriu independent -format din reprezentanţii finanţatorului, importante personalităţi implicate în artă, atât din ţară, cât şi din străinătate - premiul Juventus pentru lucrarea CS_1989, înscrisă în tematica „Puterea seduce sufletul (?)”. Despre creația sa artistică, ce va putea fi văzută începând de duminică 13 decembrie, ora 11, artistul spune că "aceste lucrări nu sunt despre Revoluția din 1989......ele sunt despre criză, despre trecerea timpului, despre moarte, despre pierderea inocenței..."Vernisajului expoziţiei va fi însoțit de catalogul de pictură semnată de Augustin Răzvan RADU.
Următoare ediție a concursului Juventus va fi organizată în ianuarie 2016, fiind axată pe sculptură.

Filtre expozitie

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta

Anunt Diamant Claudia Nastacă

Claudia Nastacă - organizator de cursuri din Timisoara pentru copii, ateliere pentru copii