Timisoara

Aura, singura apă alcalină din România

Aura, singura apă alcalină din România

Detalii

Telefon
0771331331
Social links
Pret
12,5 LEI
Categorie
Tratamente / Operatii
Modificat
acum 3 saptamani si 6 zile
Vizualizari
368

Voteaza & Distribuie

Prezentare

AUR’A, apa alcalină naturală cu pH 8,25, îmbuteliată la poalele masivului Cracul de Aur din Munții Banatului, în localitatea Ocna de Fier, județul Caras-Severin, România.

AURA este o apă deosebită prin prezența în compoziția sa în mod natural a aurului coloidal și a argintului coloidal. Această proprietate deosebită se datorează faptului că izvorul apei trece printr-un zăcământ natural de aur și argint.

România este o țară minunată în care există multe izvoare cu apă foarte bună. Din păcate multor ape ajung să li se deterioreze calitățile datorită îmbutelierii, transportului și depozitării inadecvate. AUR’A este singura apă din România care conține în mod natural colozi de aur și argint pe lângă alte elemente chimice perfect dozate de natură. Deși este o apă descoperită recent, apa AURA a cucerit rapid întreg mapamondul fiind comercializată și apreciată în toate colțurile lumii.

Proprietăți și calități al apei de aur, AUR’A:

• apa AURA este o apă pură, exact așa cum o furnizează natura - este îmbuteliată exact așa cum iese din munte, filtrată natural de rocă, bolovanișuri, nisip și argile.
• AURA este extrasă dintr-o zonă fără activități industriale, agricole sau turistice la mii de hectare distanță de posibile surse de poluare.
• apa de aur, AUR’A, este îmbuteliată în recipiente de sticlă, cel mai sigur ambalaj din punct de vedere al păstrării calităților apei.
• AURA este o apă alcalină cu un pH de 8,25, un pH optim pentru menținerea sănătății organismului și pentru asigurarea unei hidratări optime.
• apa AURA conține coloizi de aur și argint, astfel AUR’A contribuie la menținerea și chiar restabilirea sănătății, putând fi considerată o apă terapeutică.
• AURA este microbiologic pură, nu conține bacterii, materii organice, metale grele și nici concentrații de nitrați si nitriți.
• apa AURA este îmbuteliată într-o fabrică nouă și modernă, conform celor mai inalte standarde de calitate, pe o linie complet automatizată.

Filtre

Tip: Oferte sanatate