Timisoara

Avanpremiera concertului caritabil „Tot Banatu-i pentru voi"

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 1 luna si 2 saptamani
Vizualizari
676

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 21 martie 201418:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

RECITAL DE MUZIC­Ă FOLCLORICĂ, ÎN SCOP CARITABIL, LA IULIUS MALL

Vineri, 21 martie 2014, admiratorii muzicii folclorice sunt invitaţi la IULIUS MALL Timişoara, unde vor avea ocazia să asculte cele mai frumoase melodii interpretate de formaţia „Pentru Voi” Band.

Evenimentul va începe la ora 18.00 şi reprezintă avanpremiera concertului caritabil „TOT BANATU-I PENTRU VOI”, care va avea loc luni, 24 martie, la Sala de spectacol a Liceului de muzică ION VIDU din Timişoara, organizat de Fundaţia „Pentru Voi” şi TVR Timişoara. Persoanele care doresc să ajute, pot cumpăra de la IULIUS MALL bilete la concertul de luni seara.

Formaţia de muzică populară Pentru Voi” Band, alcătuită din patru tineri talentaţi, beneficiari ai serviciilor sociale oferite de Fundaţia „Pentru Voi”, s-a calificat în etapa finală a Festivalului European de Muzică pentru Persoane cu Dizabilităţi Intelectuale, ce va avea loc în perioada 1-3 mai, la Stockholm, în Suedia. Pentru a le împlini visul de a cânta pe scena Eurovisionului de la Stockholm, Fundaţia „Pentru Voi” organizează concertul caritabil care va fi prezentat de Adriana Mărăscu Dolcianu, realizator de emisiuni la Radio Timişoara.

În sprijinul tinerilor au venit şi alţi cinci mari artişti bănăţeni: TIBERIU CEIA, FELICIA STOIAN, DUMITRU TELEAGĂ, DORIANA TALPEŞ şi CIPRIAN POP.

„Mulţumim maeştrilor cântecului popular bănăţean şi partenerilor care ne-au ajutat să organizăm acest spectacol caritabil, ce vine în sprijinul beneficiarilor Fundaţiei „Pentru Voi” şi îi aşteptăm pe timişoreni să participe în număr cât mai mare la concert. De asemenea, sperăm că prin acţiunea noastră să arătăm celor prezenţi că persoanele cu dizabilităţi pot avea reale calităţi artistice”, a declarat Laila Onu, director executiv al Fundaţiei „Pentru Voi”.

În urmă cu doi ani, Ghizela, Daniela, Olivia şi Tavi, componenţii Pentru Voi” Band, au participat la ediţia Festivalului European de Muzică pentru Persoane cu Dizabilităţi Intelectuale, desfăşurată în Irlanda.

Biletele la concert se pot achiziţiona de la sediul Fundaţiei Pentru Voi din Timişoara, str. Anton Bacalbaşa nr. 69-65A. Biletele se pot achiziţiona şi de la sala de spectacol a Liceului de muzică ION VIDU din Timişoara, dar numai în ziua concertului. Rezervări se pot face la telefon 0256-228062