Timisoara

Avantaje monitorizare GPS pentru flote auto

Avantaje monitorizare GPS flote auto

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 4 saptamani si 1 zi
Apartine de
Plum Media
Vizualizari
58

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Avand in vedere faptul ca transportul este o industrie care se dezvolta rapid in tara noastra, un sistem de monitorizare GPS flote auto poate contribui semnificativ la dezolvarea companiilor din domeniu. De exemplu, companiile care gestioneaza flote pierd mult timp si bani din cauza blocajelor in trafic si al consumului mai mare de carburant. Aceste provocari pot fi depasite prin utilizarea unui sistem monitorizare flota auto. Multi proprietari de masini si proprietari de flote au ales sa-si echipeze vehiculele cu un dispozitiv de urmarire GPS si au experimentat beneficiile lor direct.Cu toate acestea, o parte din ei sunt inca sceptici cu privire la utilizarea unui localizator GPS auto pentru vehicule in Romania.

Daca sunteti unul dintre ei, aflati mai jos care sunt beneficiile majore ale unui sistem de urmarire a vehiculelor.

Productivitate imbunatatita


Infrastructura din Romania face ca multe drumuri sa fie aglomerate, iar rata de crestere a automobilelor contribuie si ea la blocajele din trafic. Utilizarea unui dispozitiv de monitorizare GPS flote auto va poate ajuta sa ocoliti aceste obstacole.Sistemul de urmarire a vehiculelor va ajuta sa alegeti rute mai scurte catre destinatie. De asemenea, sistemul arata care drumuri au trafic intens si care drumuri sunt inchise sau aflate in reparatii. Daca sunteti proprietar de flota, aceste informatii va pot ajuta sa optimizati rutele pe care circula vehiculele, si sa obtineti un timp mai bun pana la destinatie. De asemenea, vehiculele pot fi atribuite pentru mai multe sarcini, crescand astfel productivitatea afacerii.

Controlul cheltuielilor cu combustibilul


Combustibilul reprezinta cea mai mare cheltuiala in utilizarea unui vehicul.Un sistem de monitorizare GPS flote auto va poate ajuta sa economisiti o multime de bani pe care ii cheltuiti inutil pe combustibil. Cele mai performante sisteme de urmarire a vehiculelor vin cu caracteristica de gestionarea a combustibilului si va pot oferi informatii despre cat de eficient folosesc vehiculele combustibilul. Dispozitivul de urmarire a vehiculelor va ajuta sa monitorizati in timp real unde sunt conduse vehiculele flotei. De asemenea, cu ajutorul acestor sisteme de monitorizare GPS aveti posibilitatea sa verificati daca angajatii fac calatorii neautorizate si aveti posibilitatea sa alegeti rute mai scurte si mai efieciente pentru vehiculele flotei. Toate aceste caracteristici pot fi folosite pentru a reduce si a controla cheltuielile cu combustibilul.

Servicii mai bune pentru clienti


In Romania exista numeroase companii care gestioneaza flote,iar concurenta dintre ele este una foarte stransa. Folosind un sistem de urmarire a vehiculelor, va puteti urmari vehiculele in timp real, iardaca clientii au nevoie de asistenta, le puteti trimite ajutor la locatia exacta foarte repede. Un sistem de monitorizare GPS flote auto ofera caracteristici care va ajuta sa pastrati o responsabilitate buna in ceea ce priveste utilizarea vehiculelor. Acest lucru ii ajuta pe proprietarii de flote sa emita facturi precise pentru clientii lor. De asemenea, folosirea unui dispozitiv de urmarire a vehiculelor va poate ajuta sa oferiti clientilor un serviciu foarte bun.

Gestionarea eficienta a afacerii


Gestionarea clasica a unui parc de vehicule este una dintre cele mai descurajante sarcini care pot exista.Daca incercati sa gestionati o flota fara utilizarea sistemelor de monitorizare GPS, sunteti obligati sa pierdeti mult timp si bani. Acest lucru este valabil mai ales pentru companiile cu flote la scara larga, cum ar fi companiile de logistica sau serviciile de livrare.Un localizator GPS pentru vehicule le permite proprietarilor de flote sa monitorizeze locatia vehiculelor in timp real. Cele mai performante sisteme de urmarire GPS au functii analitice, care pot sa fie folosite pentru a calcula tendintele de afaceri. Acestea ofera informatii cuprinzatoare, cum ar fi locatiile cele mai vizitate, locatiile care au mai multi clienti sau anotimpurile in care cererile sunt mari. Aceste tendinte sunt afisate ca infografice usor de utilizat, care pot fi folosite pentru a planifica afacerea pentru a functiona mai eficient.

Gestionarea activelor


Intretinerea la timp a vehiculelor poate ajuta la prelungirea duratei de viata a unei flote. Nu este usor sa intretinem vehiculele in cele mai bune conditii manual, iar o intretinere necorespunzatoare poate duce la risipa de multi bani. Sistemele de urmarire au senzori care monitorizeaza starea vehiculului.Software-ul de sistem ofera informatii cu privire la performanta motorului, kilometrajul si starea componentelor acestuia. Dispozitivul de monitorizare GPS foloseste aceste informatii pentru a calcula cand vehiculul trebuie intretinut. Acest lucru va poate ajuta sa va mentineti activele, astfel incat acestea sa functioneze la performanta lor maxima.

Caracteristici de securitate


Vehicule furate nu sunt foarte usor de gasit fara un localizator GPS flote auto.Puteti utiliza un sistem de urmarire a vehiculului pentru a face un perimetru in care vehiculul poate functiona. Daca vehiculul iese din zona desemnata, dispozitivul de urmarire prin GPS trimite o alerta prin intermediul aplicatiei sistemului pe smartphone sau pe computer. De asemenea, puteti partaja locatia live cu departamentul de politie, astfel incat acesta sa poata localiza si sa va returneze vehiculul in siguranta.

Masuri de siguranta


Multe accidente rutiere au loc in fiecare an pe drumurile din tara noastra, ceea ce este alarmant.Acesta este motivul principal pentru a ne echipa vehiculele cu un localizator GPS. Sistemele de localizare GPS sunt echipate cu senzori si cu un buton de panica.Soferul poate apasa butonul de panica pentru a cere ajutor in caz de urgenta. Daca butonul de panica este apasat, o alerta este trimisa la doua numere diferite. O alerta este trimisa serviciilor de urgenta din apropiere, astfel incat acestea sa poata oferi ajutor cat mai repede posibil. O alta alerta este trimisa contactului de urgenta care este conectat cu sistemul. Acest lucru va poate ajuta sa va salvati viata intr-un accident sau va poate salva viata angajatilor daca sunteti proprietar de flota.


Concluzie finala

Sistemul de localizare prin GPS digitalizeaza functionarea companiei, ceea ce inseamna ca va puteti gestiona afacerea de oriunde. Un sistem de urmarire a vehiculelor va ajuta sa va faceti afacerea mai inteligenta si va ajuta sa protejati soferii. FlimoGPS va ofera servicii pentru toate nevoile unei flote, de la solutii de monitorizare a vehiculelor pana la sisteme de management flota si sisteme telematice.