Timisoara

Avantajele inchirierii unei masini pe termen lung

Avantajele inchirierii unei masini pe termen lung

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 2 luni si 3 saptamani
Vizualizari
1480

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Avantajele inchirierii unei masini pe termen lung

Inchirierea unei masini pe o perioada mai mare de timp a inceput sa devina un lucru din ce in ce mai cautat mai ales in randul oamenilor de afaceri care pleaca des in delagatii si care doresc sa aiba la dispozitie rapid si sigur o masina inchiriata. Lucrul care ii atrage cel mai mult pe clientii care aleg sa incheie un contract de inchiriere cu o companie de rent a car pentru o perioada mai mare de timp este pretul vizibil mai mic fata de situatiile in care ar inchiria masina ocazional sau pentru o perioada mai scurta.

Iata principalele avantaje ale inchirierii unei masini pe termen lung:

1. Pret redus.
Daca inchiriati o masina pe o perioada mai lunga de timp veti plati un pret mai mic. Prin urmare, este mai avantajos sa inchiriati o masina pe termen lung decat pentru cateva zile.

2. Siguranta si confort.
Multe companii de rent a car ofera o serie de facilitati pentru clientii care inchiriaza o masina pe termen lung. Astfel, veti avea la dispozitie asistenta rutiera non-stop iar ori de cate ori este necesar vi se ofera un alt autovehicul la schimb. Puteti schimba marca masinii daca doriti la un moment dat. In acest mod sofatul devine mai interesant si mai atractiv. Soferii sunt atrasi de masini diverse si sunt tentati sa experimenteze mai multe marci si modele.
Reviziile si reparatiile sunt rezolvate in timp util astfel incat Dumneavoastra nu veti ramane fara masina nicioadata pe perioada contractului. Veti avea o alta masina la dispozitie chiar si atunci sunt necesare revizii sau reparatii.

3. Flexibilitate
Puteti discuta cu compania de rent a car in legatura cu perioada de inchiriere, numarul de kilometri, tipul autovehiculului, oferta personalizata. Toti acesti parametri pot fi modificati iar companiile de rent a car sunt dispuse sa fie flexibile in concordanta cu nevoile si cerintele Dumneavoastra.

4. Previzibilitate
Pe toata durata contractului de inchiriere a unei masini costul lunar este unic si fix, nu se modifica si nu sunt aplicate alte taxe suplimentare. Costul lunar include toate taxele, rovinieta, impozitul, toate asigurarile de RCA si CASCO si chiar un pachet de servicii suplimentar ce se refera la mententanta, reparatii, intretinere, administrare anvelope, asistenta rutiera, ITP, vehicul de inlocuire.

5. Fara riscuri financiare
Toate costurile ce tin de intretinere si reparatie cad in seama companiilor de rent a car care inchiriaza o masina pe termen lung iar Dumneavoasta veti achita doar pretul stabilit de comun acord, notat in contract, in conformitate cu perioada, tipul de masina si alte optiuni incluse in contractul de inchiriere.