Timisoara

Aviro Air, o noua companie aeriana de curse charter

Aviro Air, o noua companie aeriana de curse charter

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 6 ani si 9 luni
Vizualizari
555

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

O NOUĂ COMPANIE DE ZBORURI CHARTER SE LANSEAZĂ ÎN ROMÂNIA: AVIRO AIR

În contextul dezvoltării aviaţiei din România şi ţinând cont de cererea din ce în ce mai mare pentru zboruri venită din partea turiştilor români şi a touroperatorilor, recent, pe piaţa românească s-a lansat o nouă companie aeriană specializată pe curse charter: Aviro Air.
Compania a fost înfiinţată în 2014 însă din acest an şi-a început activitatea operaţională. Aviro Air este formată din oameni cu experienţă, în mare parte din fostul personal al companiei aeriene prezidenţiale a României. Compania aeriană deţine, în prezent, două aeronave British Aerospace (BAe) 146-300, cu 112 de locuri și distanţă de „32 pitch” (81 cm.) între scaunele confortabile, din piele. Modelul de avion British Aerospace este bine cunoscut în lume, având un avantaj mare de stabilitate în timpul zborului și un mare avantaj al decolării şi aterizării pe piste scurte.
Aviro Air are certificat pentru operaţiuni de transport aerian public emis de Autoritatea Aeronautică Civilă din România și o echipă de mentenanţă cu experienţă mare, care păstrează aeronavele la un standard ridicat de întreţinere, gata de a decola în orice moment. La ora actuală, Aviro Air operează curse aeriene pe destinaţii europene şi către Orientul Mijlociu.
Până anul viitor, flota Aviro Air se va mări şi îşi va diversifica mult reţeaua de destinaţii. Ținta companiei noastre este de a oferi clienților noștri servicii de bună calitate și performanță înaltă. Intenţia noastră este de a opera atât curse charter externe din Bucureşti şi din România, cât şi de a sprijini incoming-ul românesc, aducând turişti străini de pe diverse pieţe ţintă. La ora actuală, am semnat contracte cu mai mulţi touroperatori, atât din România, cât şi din străinătate, şi suntem în negocieri avansate cu alţi touroperatori importanţi. Avem un plan de dezvoltare ambiţios iar ţinta noastră este de ocupa un loc important pe piaţa de curse aeriene charter din România. Venim cu tarife competitive pe piaţă precum şi cu avantajele aeronavelor din flotă şi ale serviciilor de înaltă calitate”, declară Aurel Biţianu, CEO al Aviro Air.