Timisoara

Baloane pentru cele mai fashion și cool petreceri

Baloane pentru cele mai fashion și cool petreceri

Detalii articol

Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 1 luna si 2 zile
Vizualizari
86

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Când organizezi o petrecere, indiferent de ocazie, te gândești cel puțin la 2 lucruri: mancare și să se simtă lumea bine. Păi mancarea o rezolvi rapid. Niște aperitive, un grătar sau niște pizza, un platou de prajituri sau un tort. Oamenii oricum se simt bine pe un pic de muzică și cu mâncare bună. Dar ca să nu fie totul prea sec, cateva decorațiuni drăguțe din abloane vor face evenimentul tău să vibreze.

De ce ar trebui să folosești baloane în decor?


Baloanele sunt folosite pentru a decora petrecerile. Sunt populare în primul rând pentru că sunt ieftine și ușor de folosit. Dacă vrei să condimentezi o petrecere sau un eveniment, atunci baloanele colorate sunt o modalitate excelentă de a-ți face oaspeții să se simtă bineveniți. Ei vor ști instantaneu că petrecerea va fi o experiență distractivă și plăcută. În plus, știai ca baloanele pot fi folosite ca decorațiuni temporare care pot fi refolosite pentru alte ocazii? Valabil pentru baloanele din folie care sunt reutilizabile.

Cum să alegi culorile și dimensiunile potrivite ale baloanelor


Știm cu toții cât de importante sunt culorile pentru a stabili starea de spirit și atmosfera unui eveniment. Este important să iei în considerare dimensiunea balonului atunci când alegi unul. Dacă este prea mic, nu va putea păstra suficient heliu și, de asemenea, va arăta prea mic. De exemplu, un balon din folie trebuie să aibă peste 30 de centimetri ca să poată pluti frumos dacă vrei să-l umpli cu heliu. Dacă e mai mic, s-ar putea să nu creeze efectul dorit. Dacă este prea mare, va ocupa mai mult spațiu decât se dorește. Culoarea balonului ar trebui să se potrivească cu schema de culori a evenimentului dvs. Poate fi fie complementară, fie contrastantă. Un decor alb pe mese, scaune merge bine cu o culoare contrastantă în decorul baloanelor cum ar fi roz, mov, albastru, auriu.

Diferite tipuri de baloane - ce alegi?


Baloanele vin într-o gamă variată de dimensiuni, forme și culori. Dimensiunea și celelalte aspecte sunt importante în funcție de evenimentul pe care îl organizezi – fie că este vorba de o petrecere de naștere a unui copil, un baby shower sau alte petreceri private (nunți, botezuri).

Baloane multicolore din latex: baloanele multicolore vin în nuanțe de albastru, verde, galben, roșu, etc. Acestea pot fi umflate cu heliu sau aer la diferite dimensiuni, în funcție de nevoi. - de la mici 5 cm, la mari 25 cm sau jumbo la 60 cm.

Baloane gigantice/jumbo: aceste forme mari de baloane se pot folosi pentru mai multe scopuri. De exemplu baloanele mari opace, pentru aflarea sexului bebelusului, cum e noul trend. Sau mai sunt baloane mari transparente umplute cu confetti ce oferă un decor spectaculos.

Baloane cu figurine: eroi din desene, moș crăciun, pisicuțe, cățeluși, ursuleți. Aceste baloane se pot găsi în diverse forme ce imită un animal, un obiect, sau personaje din desene. Copiii vor fi fascinați de ele.

Baloane cu cifre sau litere: poți scrie din baloane „la multi ani” sau numele persoanei sărbătorite, sau poți folosi baloane cu cifre pentru a reprezenta vârsta, anul, sau orice altceva se potrivește evenimentului.

Baloanele fac parte din fiecare sărbătoare datorită distracției și culorii pe care le aduc evenimentului. Potrivești puțin culorile, dimensiunile, le adaugi ca piese centrale în locația evenimentului și va ieși ceva de poveste cu siguranță.