Timisoara

Balta de pescuit Lake House Chisoda

Detalii balta de pescuit

Adresa
Chisoda, Strada Cooperatorilor, nr. 1 D
Telefon
0724932544
Web
https://www.restaurant-lakehouse.ro/balta-pescuit/
Social links
Categorie
Balti de pescuit
Modificat
acum 9 luni si 1 saptamana
Vizualizari
1637

Voteaza & Distribuie

Prezentare balta de pescuit

Balta de pescuit Lake House Chisoda

Am deschis sezonul. Pescarii au liber să-şi încerce “momeala” în cele 3 hectare de lac, iar cei din familie care iubesc agrementul pot face plajă, o plimbare cu barca sau un grătar la iarbă verde. Pentru o zi de pescuit, cei care vor “să înveţe râma să înoate” trebuie să plătească o taxă de 25 de lei. Se pot pescui diferite specii de crap, caras dar acesta, cum ar veni vorba, nu se “pune”, deoarece este atribuit în mod gratuit pescarilor.

Vă așteptăm și vă dorim fire întinse! Orar 6:00- 20:00

Nu se accepta intrarea pe balta cu bauturi racoritoare si alcoolice achizitionate dinafara complexului. Balta a fost populata in toamna cu crap intre 500 grame si 2 kg!

Contravaloarea unui permis de pescuit pentru fiecare persoană este de 25 Ron/12 ore (pescuit de zi). Pestele prins se taxeaza - 15 lei/kg de Crap, iar Caras-ul este gratuit din cel capturat. Peștele prins nu este transmisibil de la un pescar la altul. Peștele se poate ține maxim 10 minute pe mal pentru cântărire și fotografiere. Speciile de pesti, Crap, Știucă și Somn care nu se doresc a fi cumparate se vor preda obligatoriu către administrația Bălții.

Orar balta de pescuit

Luni - Duminica: 6:00 - 20:00