Timisoara

Balul Portului Popular

Detalii petrecere/concert

Telefon
0256395653
Social links
Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 3 ani si 1 luna
Vizualizari
3411

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 22 februarie 201920:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

TrioEvents vă invită la Balul Portului Popular, în data de 22 februarie să petreceți o seară autentic românească alături de îndrăgiții soliști de muzică de petrecere Stana Stepănescu împreună cu formația Royal Band, Carmen Ienci și formația iar invitatul special al serii este Petrică Orbulescu!

Vă așteptăm cu un meniu special pregătit, îmbelșugat de preparate tradiționale foarte gustoase și aromate, un desert ce ar putea satisface până și cel mai pretențios gurmand dar și băuturi de casă!

Gustarea rece va fi constituită din platoul tradițional ce conține chifteluțe de porc, tobă, caltaboș, ardei cu liptauer, șunculiță de casă, rol de țincă cu hrean, floare de salam, măsline, roșii umplute cu ciuperci, doboș, cârnați picanți, mușchiuleț file, telemea.

Gustarea caldă este alcătuită din sărmăluțe cu mămăliguță, smântână și cârnăciori.

Felul de bază va fi ciolan feliat la cuptor cu varză călită, fasole bătută și ardei iute!

Desertul va fi compus din clătite bănățene.

Veți putea servi de la bar apă plată sau minerală, suc (Pepsi, Prigat de portocale), cafea, vin alb, roșu sau rose, țuică de casă.

Prețul este de 125 Ron/pers. iar ținuta este obligatorie - costum popular, reprezentativ oricărei zone a României sau a altei țări.

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta