Timisoara

Balul Vienez ii invita la vals pe timisoreni, in Piata Operei

Balul Vienez îi invită la vals pe timișoreni, în Piața Operei

Detalii eveniment

Social links
Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 7 ani si 1 luna
Vizualizari
1013

Reprezentari

DataOraLocatie
Duminica 25 octombrie 201516:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Am primit multe mesaje din partea voastră în care ne-ați propus ca Balul Vienez să aibă loc în diverse locuri publice din oraș. Deși acest lucru nu este posibil (Sala Teatrului Național având o strânsă legătură cu tradiția Balurilor Vieneze), în acest an vom aduce mai aproape de dumneavoastră magia valsului!

Astfel, vă invităm să luați parte la un flash mob cu totul special, în care cu toții vom dansa vals în Piața Operei! Evenimentul va avea loc duminică, 25 octombrie 2015, începând cu ora 16:00. Invităm toți timișorenii să participe, indiferent dacă au mai dansat sau nu până acum. Ne vor fi alături debutanții edițiilor anterioare și tinerii candidați pentru selecția din acest an, care vor oferi susținere în caz că va fi nevoie.

Va fi o sărbătoare a frumosului și a spiritului caritabil pe care Balul Vienez îl încurajează în fiecare an la Timișoara. Din acest motiv veți vedea Floarea de colț purtată ca broșă, cu multă mândrie, de toți cei care au aflat și au înțeles mesajul nostru caritabil.

Vă invităm să vă alăturați nouă duminică, 25 octombrie 2015, începând cu ora 16:00, în Piața Operei din Timișoara!

Noi considerăm că generozitatea este ca o floare rară - de o frumusețe aparte și de o valoare inestimabilă, și de aceea am desemnat Floarea de Colț ca simbol al spiritului caritabil.

Anul acesta oferim tuturor timișorenilor posibilitatea de a achiziționa o bijuterie specială (o broșă) în formă de Floare de Colț, printr-o donație minimă recomandată de 10 lei (sumă suficientă pentru a plăti o masă caldă sau două caiete unui copil).

Toate fondurile rezultate vor fi direcționate către Fundația United Way Romania în beneficiul a 450 de persoane din Timișoara: copii, tineri și bătrâni.