Timisoara

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Arad - alpinism utilitar, vanzare produse curatenie, curatenie pentru birouri, curatenie pentru hale, curateniedupa constructori, spalat mocheta cu monodisc
https://pfscleaning.ro

Banatul 50 - invitație pentru iubitorii de muzică populară bănățeană

Banatul 50 - invitație pentru iubitorii de muzică populară bănățeană

Detalii stire

Categorie
Stiri eveniment
Modificat
acum 4 ani si 11 luni
Vizualizari
658

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Ansamblul Profesionist Banatul, prin Centrul de Cultură și Artă al Consiliului Județean Timiș, îi invită pe spectatorii și susținătorii fideli să îi fie alături în proiectul Banatul 50.

În luna septembrie, Ansamblul Profesionist Banatul va aniversa 50 de ani de la înființare. Iubitorii de muzică și dansuri populare tradiționale din Vestul României sunt așteptați să devină parteneri ai proiectului Banatul 50 – Să ne amintim împreună. Demersul prevede identificarea și colectarea amintirilor din anii de început ai Ansamblului de la oameni care au acasă invitații la spectacole, afișe, fotografii, autografe ale artiștilor, sau care au rămas cu amintiri plăcute de la festivalurile Banatului și vor să le împărtășească și altora.

Cei care doresc să devină parteneri în acest proiect sunt așteptați să scrie pe pagina de facebook a Ansamblului Profesionist Banatul, pe pagina de twitter Centrul de Cultură și Artă Timiș, sau pe adresa de email ccajt.comunicare@gmail.com. Toate mărturiile acestei povești care merge mai departe se vor regăsi din toamnă în proiectul Banatul 50, dedicat în special celor care iubesc muzica populară bănățeană.

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro