Timisoara

Anunt Diamant Medissa Vita

Medissa Vita Timisoara - Biorezonanta - Nutritie - Aromaterapie - Terapia cu plante - Cristaloterapie - Bioenergoterapie - Terapia Bowen - Terapii Access - Theta Healing - Cromoterapie - Remedii florale Bach - Terapia vibrationala Rife - Oncoterapie

https://nutritie-biorezonanta.ro

Baza sportivă Uszoda va fi revitalizată pentru Baschet

Detalii stire sportiva

Social links
Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 6 ani si 3 luni
Vizualizari
4954

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

În cadrul dezbaterii organizate de către Cristi Brâncovan la clubul D’Arc, “Infrastructura sportivă timișoreană între prezent și viitor”, domnul primar Nicolae Robu a spus că se are în vedere construirea mai multor terenuri de baschet pe vechiul amplasament, din cadrul bazei sportive Uszoda. În cazul în care totul merge conform planului, terenurile ar putea fi gata în cursul acestui an.

În primele secunde din acest video avem chiar cuvintele domnului primar: https://www.facebook.com/TimisoaraCivica/videos/999796636843226/. Din păcate, nu este prinsă toată declaraţia sa, pentru că s-a început târziu filmarea.

Pentru noi sunt vești cât se poate de bune şi considerăm că ar fi un prim pas foarte bun spre a recupera din decalajul dintre Timişoara şi alte orașe vecine la acest capitol.

Baschet pentru Timişoara salută pe acestă cale iniţiativa! Avem încredere că Primăria va face tot ce se poate pentru a se realiza acest obiectiv şi dacă putem ajuta în vreun fel - promovare, muncă voluntară, organizare evenimente de inaugurare - o vom face cu bucurie.

Baschet pentru Timişoara este un program de implicare comunitară prin voluntariat, care îşi propune să readucă municipiului de pe Bega jocul de baschet ca sport de masă. Ne dorim să susţinem recondiționarea terenurilor vechi şi construcția de terenuri noi, doar pentru baschet. Pe de altă parte, vrem să ne implicăm în organizarea a cât mai multor evenimente de baschet astfel încât să se dezvolte o comunitate în jurul acestui joc.

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Arad - alpinism utilitar, vanzare produse curatenie, curatenie pentru birouri, curatenie pentru hale, curateniedupa constructori, spalat mocheta cu monodisc
https://pfscleaning.ro