Timisoara

Anunt Platina Impero

Impero - mobila in Timisoara - biblioteci, birouri, canapele, coltare extensibile, comode TV, cuiere, dulapuri, mobila bucatarie, mobila living, saltele.

BellMob

Detalii firma

Adresa
Ghiroda, Strada Victoria, nr. 94
Telefon
0758073073
Categorie
Firme mobila
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Vizualizari
1297

Voteaza & Distribuie

Prezentare firma

BellMob Ghiroda

“Admirăm mereu mobilierul italian, calitatea lui superioară si ne întrebam mereu: oare,dacă încercam să o comandăm la un producător local, o să avem parte de aceeași calitate si design ? Prețul va fi mai mic si materialele folosite vor fi finisate la fel de frumos? Răspunsul este :DA ! DA ! DA! Acum este posibil, pentru ca noi suntem unii din puținii producători cu o asemenea experiență si tehnologie necesară pentru a realiza mobilier la o calitate superioară!

Orice design, culoare sau model din orice material: lemn, mdf, pal, sticla sau metal, așteptam doar o nouă provocare mereu! Realizăm mobilier în funcție de cerințele si bugetul fiecăruia, oricât de mic sau mare ar fi, noi va ajutăm sa vă îndepliniți visul de a avea amenajarea mult visată.

Filtre firma

Zone din Timisoara: Ghiroda
Tip: Mobila la comanda

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro