Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro

Beneficiază de cashback și rate fără dobândă la Rompetrol

Beneficiază de cashback și rate fără dobândă la Rompetrol

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 3 saptamani si 2 zile
Apartine de
DWF
Vizualizari
389

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Petreci mult timp la volan și știi că să fii șofer înseamnă cheltuieli cu reparații, combustibil, întreținerea mașinii. Îți prezentăm în continuare detalii despre oferta de cashback și rate fără dobândă* la Rompetrol, prin cardul de cumpărături CardAvantaj. Află cum să te bucuri mai mult de drumurile cu automobilul și în același timp să beneficiezi de plăți în rate, bani înapoi pe card, în stațiile Rompetrol din lista locațiilor partenere CardAvantaj.

Cum primești cashback și rate fără dobândă* la Rompetrol


Lunar, primele două tranzacții de peste 200 lei efectuate prin CardAvantaj la POS-urile Credit Europe Bank din locațiile Rompetrol îți aduc fiecare câte 10 lei cashback. Adică primești înapoi pe card această sumă, ca recompensă pentru alegerea ta de a fi client Rompetrol și de a achita cu ajutorul unui mijloc de plată inteligent, așa cum este cardul de cumpărături CardAvantaj.

În plus, la fiecare plată prin CardAvantaj la Rompetrol beneficiezi de 3 rate fără dobândă* și poți eșalona cheltuielile. Planifici mai bine bugetul personal, pe termen mediu și lung. Te bucuri de un start reușit, fie că este vorba despre o săptămână obișnuită, cu drumuri spre serviciu, cumpărături, locuință sau de plecarea în vacanță, alături de familie și prieteni. Află aici detalii despre campania Rompetrol, special creată pentru posesorii de CardAvantaj.

Ce beneficii suplimentare ai la Rompetrol prin CardAvantaj


Te bucuri de aceleași avantaje, și dacă alimentezi cu combustibil, și dacă achiziționezi accesorii auto de pe rafturile din magazinele Rompetrol. Poți să cumperi gustări, sucuri, cafea, iar suma de plată va fi achitată eșalonat. Tot ce ai de făcut este să folosești cardul tău de cumpărături în rate fără dobândă*, CardAvantaj. Poți să aplici online pentru CardAvantaj sau să vizitezi orice sucursală Credit Europe Bank. Obții rapid cardul tău preferat, pentru shopping cu multiple avantaje. Beneficiezi de zero lei taxă de emitere și posibilitatea de a achita rapid cumpărăturile, folosind tehnologia Contactless. La Rompetrol, CardAvantaj îți urează de fiecare dată drum bun și o zi frumoasă!

*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

Anunt Diamant Claudia Nastacă

Claudia Nastacă - organizator de cursuri din Timisoara pentru copii, ateliere pentru copii