Timisoara

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Beneficiile dansului pentru copiii mici

Beneficiile dansului pentru copiii mici

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Apartine de
Perspektive Vision
Vizualizari
357

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Tot mai multi parinti cauta oportunitati de performanta pentru copiii lor, in diverse domenii artistice. Dansul este printre cele mai populare astfel de activitati si copiii par incantati, inca de la cele mai mici varste, de aceasta disciplina. In plus, exista beneficiile evidente ale studierii dansului: obezitate redusa, o sursa distractiva de exercitii fizice, tensiune arteriala sanatoasa si niveluri de colesterol si ajuta la mentinerea unui stil de viata echilibrat.

Exista dovezi semnificative din punct de vedere clinic ca copiii care participa activ la astfelde activitati petrec mai putin timp stand in fata unui ecran si jucand jocuri si, prin urmare, prezinta un risc mai mic de a dezvolta probleme de sanatate. Copiii care petrec mai mult de doua ore pe zi legati de un ecran sunt expusi unui risc mare de a dezvolta probleme de sanatate, cum ar fi obezitatea.

Beneficiile dansului pentru sanatatea fizica pentru copiii mici sunt multiple: stare imbunatatita a inimii si a plamanilor, cresterea fortei musculare, a rezistentei si a aptitudinii aerobice, o mai buna coordonare, agilitate mai buna, o mai buna flexibilitate, tensiune arteriala sanatoasa, echilibrul general imbunatatit, constientizare spatiala imbunatatita. De asemenea, exista si beneficii non-fizice ale dansului pentru sanatatea copiilor mici precum: cresterea increderii fizice generale, imbunatatirea bunastarii generale si psihologice, incredere in sine mai mare, stima de sine mai mare, automotivare mai mare, dexteritate mentala imbunatatita si abilitati sociale mai bune. La Dancevision copiii pot studia dansul cu instructori pe care ii vor adora si astfel vor beneficia de toate cele enumerate mai sus.

In timp ce dansul este o sursa buna de exercitii distractive pentru copiii mici, este si o activitate creativa. Miscarea distractiva este importanta, dar oportunitatea de a elibera creativitatea este la fel de importanta ca si exercitarea si mentinerea unei alimentatii echilibrate in dezvoltarea copiilor sanatosi. Dansul poate face o persoana sa se simta mai bine fizic si sa-si imbunatateasca starea de spirit, abordand probleme grave, inclusiv anxietatea si depresia, iar acestea nu apar doar la adulti.

Exista beneficii fizice ale participarii la cursuri de dans inca din copilarie. Prin dans, copiii dezvolta o gama mai mare de modalitati de miscare, dezvoltand in acelasi timp capacitatea de a lucra in diferite spatii. Ei invata sa interpreteze efectul pe care miscarea o are asupra lumii din jurul lor. Dansul imbunatateste, de asemenea, coordonarea unui copil, mai ales intr-un moment in care acesta se dezvolta rapid intr-un mediu in continua schimbare si evolutie. O buna coordonare este vitala in dezvoltarea abilitatilor in alte momente ale vietii, cum ar fi sa inveti sa mergi pe bicicleta si sa inveti cum sa faci mai multe sarcini cu succes. Modelele de dans si miscare dezvolta, de asemenea, memoria kinestezica. De asemenea, dezvolta forta si rezistenta de la o varsta frageda. Acest lucru creeaza o platforma solida pentru dezvoltarea fizica si nivelul de fitness al copilului.

Omul are 642 de muschi in corpul sau. Copiii mici sunt activi in mod natural, totusi dansul foloseste mai multi dintre acesti muschi si, la randul lor, le dezvolta pe deplin utilizarea. Prin procesul de invatare a miscarii, copiii devin mai constienti de corpul lor. Acest simt este o trasatura importanta de viata pe care copiii o vor dezvolta si o abilitate pe care o pot aplica in toate aspectele vietii. Contribuie la dezvoltarea increderii si curajului copilului si il incurajeaza sa caute noi provocari.

A invata sa socializeze cu ceilalti de la o varsta frageda este o parte vitala a dezvoltarii cognitive a unui copil. Abilitatea de a exprima emotiile confortabil in fata celorlalti arata maturitate mentala, iar a face acest lucru prin miscare si dans ofera o poarta sigura pentru explorare. Activitatile precum dansul reunesc copiii dintr-o varietate de medii si personalitati. Copiii sunt fortati sa invete sa se adapteze si sa comunice in moduri noi. Prin navigarea in acest nou mediu prin creativitate, copiii invata sa construiasca incredere si relatii eficiente.

A face parte dintr-o activitate de grup, cum ar fi invatarea unei rutine de dans, promoveaza importanta muncii in echipa si dezvolta capacitatea de a lucra cu succes intr-un mediu de grup. Procesul ajuta, de asemenea, un copil sa invete ce este rabdarea, ascultarea si abilitatile de conducere, pe masura ce incep sa se ajute reciproc in invatarea si exersarea pasilor. De asemenea, ei invata sa accepte vulnerabilitatea, ca este in regula sa nu poti face totul de prima data si ca ar trebui sa te simti suficient de increzator incat sa ceri ajutor, fie de la profesor, fie de la alt elev.

Dansul este un instrument important de folosit pentru a construi increderea copilului. Acesta ajuta la dezvoltarea abilitatilor interpersonale, predominantincrederea. Dansul are un impact pozitiv asupra dezvoltarii interpersonale a copilului. Comunicarea nonverbala reprezinta doua treimi din toata comunicarea. Este important ca copiii mici sa inteleaga ca este posibil sa portretizeze un mesaj atat verbal, cat si cu semnalele corporale corecte si, de asemenea, sa poata interpreta aceste semnale de la alte persoane. Studiul dansului si miscarii poate ajuta un copil sa dezvolte o intelegere a propriului limbaj corporal, precum si a celorlalti. Desi este relativ simplu sa exprimi fara cuvinte emotii directe, studiul dansului poate invata un copil cum sa exprime emotii mai complexe din punct de vedere fizic si cum sa citeasca si sa reactioneze atunci cand altcineva este emotionant fizic.

Cand copiii mici invata dansul, invata perseverenta si automotivarea. Dansul ii incurajeaza pe copii sa experimenteze si sa gaseasca diferite cai de rezolvare a problemelor. Este vital in dezvoltarea personala a unui copil ca acesta sa invete importanta incercarii si ca, daca la inceput nu reuseste, poate incerca din nou. Sentimentul de succes si de realizare pe care il vor experimenta atunci cand vor stapani o miscare complicata ii va incuraja sa transfere aceasta ambitie in alte aspecte ale vietii.

Impactul invatarii creative asupra copiilor este enorm. Promoveaza importanta muncii in echipa si a incluziunii sociale intr-o maniera subtila, dar directa. Un copil care are ocazia sa studieze dansul devine mai interesant, mai expresiv si mai motivat.

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com