Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal - Calea Aradului

Euroinstal Timisoara - boilere, centrale termice, sisteme de incalzire
https://euro-instal.ro

Beneficiile perdelelor din PVC

Beneficiile perdelelor din PVC

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 4 ani si 1 saptamana
Apartine de
Web Media Marketing
Vizualizari
667

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Separatoarele din fasii de policlorura de vinil sunt ideale pentru spatiile mari unde este nevoie de anumite delimitari, de exemplu in hale industriale, in hambare, zone de depozitare sau diverse sectii ale unei fabrici. Aceste separatoare prezinta multe avantaje, printre care faptul ca sunt moi si flexibile, pot fi transparente sau mate, sunt usor de montat si de inlocuit, atunci cand e cazul, tin insectele zburatoare la distanta si protejeaza impotriva zgomotelor.

Flexibilitatea Aceasta este o caracteristica esentiala a produselor din PVC, iar perdelele din PVC nu fac exceptie. Ele sunt create sa reziste mult timp, in conditii de folosire regulata. Este important ca separatoarele din PVC sa asigure companiilor posibilitatea ca angajatii sa se miste usor, fara a fi incomodati de existenta separatoarelor, ba mai mult sa ii ajute in munca lor, prin aceea ca nu creeaza intreruperi in timpul proceselor de manipulare a diverselor utilaje sau de transport a materiilor prime sau produselor finite.

Transparenta

Perdelele din PVC sunt de obicei transparente, pentru a lasa angajatii unei fabrici sau firme de depozitare sa vada efectiv ce este in zona din spatele separatorului de PVC, insa pot fi si mate, intr-o culoare inchisa. In functie de profilul companiei, separatoarele din PVC pot fi transparente sau nu. De exemplu, o fabrica va dori sa aiba separatoare transparente, iar o sera in care se cresc puieti de plante care necesita intuneric in prima faza a cresterii va opta pentru separatoare de culoare inchisa.

Usurinta in montare, manevrare si inlocuire

Perdelele din PVC se monteaza pe o bara metalica asemanatoare cu barele din lemn folosite de utilizatorii casnici, bara unde mai apoi se insira perdeaua. Pentru ca sunt din PVC, perdelele de acest tip sunt si usor de intretinut. Este de ajuns sa fie sterse de praf din cand in cand si spalate chiar la fata locului. Daca murdaria nu iese, se pot da jos si spala mai bine la o spalatorie de masini. In ce priveste utilizarea lor constanta, perdelele din PVC sunt usor de manevrat, nu sunt grele si nu necesita nicio tehnica speciala de a trece printre ele.

Creeaza o bariera impotriva insectelor zburatoare

Acesta este un beneficiu demn de luat in calcul de catre toti cei care lucreaza sau locuiesc in zone unde tantarii si mustele sunt mereu prezente. O uzina unde muncitorii nu isi pot indeplini sarcinile din cauza insectelor sau un mecanic care nu poate lucra confortabil in garaj pentru ca are mereu probleme cu daunatorii pot uita de aceste neajunsuri prin folosirea perdelelor din PVC. Pana si soarecii si alte animale de dimensiuni mici pot fi tinuti la distanta de aceste perdele.

Protejeaza impotriva zgomotelor

Nu doar daunatorii sunt tinuti la respect, ci si zgomotele strazii si chiar si ploaia sau zapada. Iar acest beneficiu merge in ambele sensuri. O data, zgomotul din afara nu intra in spatiul protejat de perdelele din PVC, si nici sunetele din acest spatiu nu ies in afara. Ce poti sa iti doresti mai mult cand stii ca in zonele destinate folosirii perdelelor din PVC se creeaza foarte mult zgomot pe care nu ai vrea sa il impartasesti cu alte sectii ale fabricii sau cu vecinii din cartier?

Capacitatea lor de a se mentine o temperatura constanta in interior, de a tine la distanta daunatorii medii si insectele zburatoare, de a proteja impotriva zgomotelor strazii, si a conditiilor meteo nefavorabile, flexibilitatea si durabilitatea lor fac ca perdelele din PVC sa fie o solutie pentru cei care doresc sa isi creasca eficienta la locul de munca si productivitatea, fara a afecta in vreun fel calitatea produselor si serviciilor oferite.

https://gunther-tore.ro/

Anunt Diamant Euroinstal - Bulevardul 16 Decembrie 1989

Euroinstal Timisoara - Bulevardul 16 Decembrie 1989
https://euro-instal.ro